Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cikinek tartjátok, ha egy...

Cikinek tartjátok, ha egy férfi szandált visel?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
2015. jún. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában kb. a 15-25 éves korosztály számára ciki a szandál, afölött már nem.

Mondjuk az ilyen Deichmannban meg Renóban kapható férfi szandálok tényleg eléggé bénán néznek ki, nagypapis fazonúak, azokat szerintem is ciki hordani.

De túraszaküzletekben lehet nagyon jó túraszandálokat kapni (Teva, Columbia, Merrell, North Face), azok már szerintem teljesen jók, nyugodtan hordhatóak. Nekem is ilyenek vannak nyárra, én szívesen hordom őket és a barátnőmet sem zavarja.

És ott vannak még a lábujjas papucsok is, ha nem valami 990 Ft-os rikító színű gumi sz@rt veszel fel, akkor azokat is nyugodtan lehet hordani fiúknak is. Szerintem.

2015. jún. 27. 12:49
 42/43 anonim ***** válasza:

Én már írtam, hogy nem tartom cikinek a vagány, jó állású szandikat, de úgy látszik sokaknak ez kiveri a biztosítékot, ők ilyen fajták, az öltözéket figyelik folyton és még a teljesen normális öltözékre is rámondják, hogy gáz. Szerintem az ilyen emberek a gázak, akik bizonyos ruhák, vagy cipőktől frászt kapnak.

Akkor biztos frászt kapnak, ha egy pár családos ugyanolyan topánkába sétál az utcán vagy hasonló melegítőbe vagy sport cipőbe, vagy ha mind 2 flip-flop papucsba van.

2015. jún. 27. 14:07
 43/43 anonim ***** válasza:
Sajtos vakond... milyen név ez vazz... na mindegy... egyrészt nem prédikálok. írtam egy választ a 65%-os válaszadó egyik mondatára, onnan pedig kialakult egy vita közöttünk, amit ő a végén öncélú beszólogatásnak vett, így mindkettők részéről mostanra ez a vita abbamaradt. Nem célom, hogy az emberek gondolkodásmódját megváltoztassam, ezzel a céllal, nevetséges, abszurd és értelmetlen lenne, hogy ehhez a kb. 100 ember által olvasott topikhoz írok. Igen idegesít ez a jelenség. De neked meg egyáltalán nem szükséges ezt elolvasnod. Én nem fárasztalak ezzel téged, ne légy már nevetséges, ha élőben követnélek és hangosan mondanám ezt neked, akkor fárasztanálak, így ott a választás, h elolvasod-e vagy nem, vagyis értelmetlen amit írsz. Senki nem kötelezett rá, hogy végigfusd a novelláimat. Látod, hogy az enyémek, látod hogy hosszúak, ha érdekel a többi válasz a kérdésre, ezeket hagyd ki és olvasd el a valódi válaszokat. Nem értem az ilyen mindenkinek beszólogató embereket. Jól láttad, hogy vége a vitának, mit ütöd bele az orrodat? Mi nem tetszik? Hogy a kérdés alá érkezett 8 válasz, ami off-os??? És amikkel esetleg nem értesz egyet és elolvasva, amire nem vagy kötelezve, fárasztanak téged? Igazán nem értelek...
2015. jún. 27. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!