Hölgyek! Mennyire tartjátok elfogadhatónak ha egy férfi több ékszert visel az átlagosnál?
nekem nem tetszik, de attol meg nem jelenti, hogy rossz.
egyebkent az ekszer ahogy a ruha is mindig uzen valamit a viselo szemelyisegerol.
az, hogy hany van belole, milyen tipus, mekkora, mennyire draga. de konnyen felre is lehet erteni az uzenetet.
lehet az ekszer azt jelenti, hogy az illeto igenyes, ad magara, szereti a szep dolgokat, fontos neki a jo stilus, fontos neki az elegancia, nagy az egoja, sokat gondol magarol, sokat ad az anyagiakra. es meg sok mast is jelenthet.
Szerintem, ha szolidan es nem karacsinyfa modon, akkor elmegy. Egy pecsetgyuru, jeggyuru, ikarlanc, nyaklanc medallal es egy jo ora belefer.
Megjegyzem en nokon sem szeretem ha tulzasba viszik az aranyekszereket magukon. Engem, magamert vegyenek eszre es ne az ekszerek miatt lassanak meg. Igy en az alkalomnak megfelelo oltozet melle egy-egy ekszert viselek es mindig csak egy nyaklancot a hozza illo fulbevaloval. Az orakat szeretem, mert onmagaban is egy ekszer tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!