Legdögösebb férfi parfümök? Nők véleményére lennék kiváncsi elsősorba
Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 22:44
1/11 anonim válasza:
Paco Rabanne - Black XS
Örök örök örök kedvenc, hihetetlen finom, egész nap a pasim fülén csüngtem mikor ilyenje volt :))
Olcsóbbak közül Puma Jamaica, nekem tetszett :)
3/11 anonim válasza:
Antonio Banderas,Billabong Ezt meg en is szivesen magamra fujnam,hogy egesz nap erezzem.
4/11 anonim válasza:
Én a Puma Jamaica-t szeretem - a páromon :)
5/11 anonim válasza:
Nekem a Puma Flowing és a Hugo Boss.
7/11 anonim válasza:
Paco Rabanne 1 Million, Diesel Fuel for Life ( a barna csomagolású), Calvin Klein
8/11 anonim válasza:
Én a Lacoste illataitól kifejezetten megvadulok, de a playboynak is vannak jó illatai (és még az ára sem olyan vészes szerintem).
Amúgy meg próbálgatni kell, mert lehet, hogy tetszik egy illat (vagy a csajoknak tetszik), de rajtad büdös, vagy éppen zavar. Az a jó parfüm amit ha rajtad van nem érzel magadon - ez azt jelenti hogy harmonizál a bőröd illatával ;)
9/11 anonim válasza:
Paco Rabanne - 1 million vagy Hugo Boss
10/11 anonim válasza:
Amouage, de a GyK proletariátus népe aligha hallott az ománi luxusparfümről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!