Cikinek tartjátok, ha egy férfi szandált visel?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?2015. jún. 25. 22:25
1/43 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDD Még zokni nélkül sem vennék fel szandit.... :D Soha.......
2/43 anonim válasza:
Nem tudom ciki vagy sem, de hogy ronda az egész biztos. Nem értem miért vesz fel egy férfi ocsmány szandált, mikor vékony szellős normális kinézetű cipőt is hordhatna helyette?
3/43 anonim válasza:
Én nagyon. Mert öreges, csúnya, stílustalan. Inkább cipőt hordok 40 fokban is, befújom szagtalanítóval.
f18
4/43 anonim válasza:
kezd amugy ujra bejonni a divatba, es peldaul a pull&bear nyari kollekciojaban is kaphato, de amig nem terjed el lemyegesen, es nem lesz a tobbseg tisztaban vele, h ez most divat(ha be fog egyaltalan ujra robbanni vmikor a kozeljovoben...), addig ciki.
5/43 anonim válasza:
A devergoban már 2 éve árulják, de valamiért nem kívánok szandált venni:D
6/43 anonim válasza:
Nagyon ritkán! van 1-2 férfiszandál, ami nem rossz. De alapjában véve elége rondák… főleg zoknival… amit vagy nyakig felhúznak… :D
7/43 A kérdező kommentje:
Amúgy vicc, hogy az nem ciki, hogy mindenki air max cipőben jár.:D Meg a magassarkú, a párducmintás cicanaci, sőt maga a cicanaci is ciki, átlátszik a csajok pi+ja, de az nem zavarja őket. Szétsminkeltfejű tömegembereket látok mindenhol, komolyan nem értem a mai generációt. :D
2015. jún. 25. 22:48
8/43 A kérdező kommentje:
Ja meg amiket mostanában látok, hogy a csajok a sportcipőjükhöz térdigérő zoknit vesznek, ááá az nem ciki :D
2015. jún. 25. 22:50
9/43 anonim válasza:
de, azok is mind cikik, csak kell hozza egy bizonyos intelligenciai szint, meg nemi igenyesseg, h rajojj.
10/43 anonim válasza:
Nem jár mindenki Air maxben. Az is csak egy gáz tömegtermék, ettől függetlenül inkább hordanék 1 éven keresztül airmaxet mint szandált akár 1 napig.
A cicanadrággal és a magassarkúval meg nem értem mi a problémád, egy szép lányon kifejezetten jól néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!