Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cikinek tartjátok, ha egy...

Cikinek tartjátok, ha egy férfi szandált visel?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
2015. jún. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
0%
És a véleményem szerint valaki inkább legyen tömeg, mint ciki.
2015. jún. 25. 22:59
 12/43 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy elnézem a metrón és pl a nyugati környékét naponta, elég sok hímnemű, különböző korosztályból valahogy nem tartja cikinek a szandált. Lehet, nem olvassa a gyakorit?

Amúgy ebből a cikizésből egy bizonyos kor után mintha kinőnének az ifjak :))

2015. jún. 25. 23:18
 13/43 anonim ***** válasza:
50%
Engem pont nem érdekel, hogy ki hogy öltözködik. Mindenkinek szíve joga eldönteni. Én viszont nem fogok szandált viselni, mert CSÚNYA.
2015. jún. 25. 23:20
 14/43 anonim ***** válasza:
31%

Igen tényleg vannak fiatalok, akik szandált hordanak, de őket nevezik strébereknek, lúzereknek vagy egyszerűen csak nincsen stílusuk, esetleg nem érdekli őket a divat és egyáltalán nem ők tartoznak a többségbe. Nem valószínű, hogy olyan embert fogsz látni aki ad az öltözködésére és mégis szandit visel. :D Az air max-ról meg az a véleményem, hogy legalább viszonylag jól néz ki, bár nekem nincs és nem is lesz. :D

Az meg hagyján, hogy most is divat feltűrni boka felé a hosszú farmert, igen még a férfiaknak is. Na lehet, hogy divatos és nem ciki, de akkor sem tűrném fel az biztos. Egy lányon még jól is állhat, de egy pasin. 22/f :D No szandi, no air max, no boka felé tűrés. És szerintem jól öltözködöm. :D

2015. jún. 25. 23:27
 15/43 anonim ***** válasza:
26%
Igen, annak. Azert, mert hulyen nez ki, es tobbsegeben igenytelen emberek viselik, akikre nem akarok hasonlitani.
2015. jún. 25. 23:55
 16/43 anonim ***** válasza:
63%
nem
2015. jún. 25. 23:56
 17/43 anonim ***** válasza:
Ez most a kor divatja. :) Volt amikor az volt ciki, amit ma hordanak, volt, hogy boldog-boldogtalan (még a férfiak is) cicanaciban jártak. A divat változik, lehet, hogy párezer év múlva a férfiak hordanak majd rózsaszín szoknyákat és a nők meg pucéran mászkálnak. Ez lesz a divat és mindenki meglepődik majd, ha egy pasi nadrágot húz.
2015. jún. 26. 00:15
 18/43 anonim ***** válasza:
17%

Először is: De kib*aszott gáz vagy 66%-os... Ez a mentalitás, ba***sza meg, hogy: "Inkább legyek tömeg, mint ciki!", ez züllesztette ilyen mélyre a nyugati kultúrát és társadalmakat. Hogy lehetsz ennyire birka??? Ha valamit élvezel csinálni, vagy valami úgy kényelmes, de más azt cikinek tartja, akkor inkább nem csinálod azt a tevékenységet vagy máshogy csinálod, kényelmetlenebbül, csak azért, hogy ne legyél ciki??? Istenem...

Amúgy egyáltalán nem ciki... Nem mondom, hogy jól néz ki, nekem személy szerint nem tetszik és nem a stílusom, de rondanák nem mondanám, sem öregesnek, cikinek meg végképp nem. Egyébként meg van benne értelem, mert 40 fokban miért izzadjon egy férfinek a lába sportcipőkbe??? Sokkal undorítóbb. Én mondjuk ennek ellenére sem húzok szandált, de mondom, mert egyszerűen nem a stílusom, rosszul érezném magam benne, amúgy sem szeretek mezítláb lenni. De sok ember ismerek, akik egyáltalán nem stréberek, nem voltak soha, sem cikik, sőt inkább a menőbb, "rosszgyerekek" közé tartoztak kis korukba, de szandált mindig is hordtak szívesen. Hogy tovább vigyem egy kicsit a gondolatom: Zoknival viselni sem gáz szerintem, bár a fehérzokni és egy sötétebb szandál (ált. ugye sötétek) az kicsit elüt egymástól és az nem túl jó. De egy feketével szerintem simán elmegy. A lényeg igazából az szerintem, hogy az ember mit hova vesz fel. Mert elmész fagyizni és sétálgatni mondjuk a Balaton parton, akkor tökéletesen elmegy a szandál vagy a fekete zoknis szandál, igazából jobban is néz ki mint egy sportcipő. Suliba szerintem ink. sportcipő. Otthon, kényelmes viseletnek, a lépcsőházba, ha valamit tevékenykedik az ember, akkor szerintem egyáltalán nem néz ki gáznak egy akármilyen zoknis szandál. Viszont a suliba rosszul néz ki, ott max. mezítláb, de szerintem ink sportcipő illik hozzá. Viszont nem dobálozok mindenre azzal, hogy gáz, mint egy kis 15 éves, kielégítetlen p***nájú, flegma p***csa.

Az Airmax amúgy sz***rul néz ki, nem mondom, hogy gáz, de béna szerintem. Max. annyiból gáz, hogy igazi birka tömegtermék. A cicanaci szerintem jó, csak nem mindenkinek ízléses. A magassarkú pedig szerintem egy kínzás, egy súlyos vétség a női nem ellen, hogy abba kényszerítik őket, szeretnék egy olyan világba élni, ahol magassarkú cipőkből egy darab nem lenne. Max. a múzeumban, hogy lássák a későbbi generációk, hogy egykor ilyen barbárok voltak az őseik, hogy ilyeneket viseltek, meg a sex shopokba, hogy akiknek ágyba kell egy, azok használhassák.

2015. jún. 26. 00:30
 19/43 anonim ***** válasza:
A sportcipőhöz vett térdig érő zokni, a boka felé tűrt zokni kifejezetten rosszul néz ki, még bénábban mint az Airmax és ugyanúgy ostoba, birka, tömegöltözködési módok. Amúgy kérdező kib***szott nagy arc vagy, bárcsak több lány ilyen lenne :) (ha nem vagy lány, bocsi, mert asszem sehol nem írtad, de valahogy ez jött le a válaszaidból).
2015. jún. 26. 00:32
 20/43 anonim ***** válasza:
0%

A nagybetűs életben majd egyszer megtanulod, hogy néha jobb a tömeg után menni, mint cikinek lenni.

De én mondtam, hordjad nyugodtan a szandálodat, engem aztán nem zavar:D Eggyel kevesebb vetélytárs.

Egyébként az írásodból lerí, hogy az égvilágon semmi ízlésed nincs öltözködni és tudom, hogy ez szerinted nem baj, de én azért örülök annak, hogy nekem legalább van hozzá érzékem :P

2015. jún. 26. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!