Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cikinek tartjátok, ha egy...

Cikinek tartjátok, ha egy férfi szandált visel?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
2015. jún. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Figyelj utolsó

Nagyon szép dolog, ha valaki egyéniség, de nem egy szandáltól lesz valaki az. Kifejezetten előnytelen viselet, én biztos nem hordanám.

2015. jún. 27. 00:19
 32/43 anonim ***** válasza:

Hopsz, észrevettem, hogy még írtál... Sajnos az látszik ebből az írásodból, hogy elolvastad, hogy mit írtam, úgyhogy örömmel kijelentem: úgy látszik retardált vagy, vagy legalábbis nem tudsz szöveget értelmezni. Ez jól látszik abból is, hogy nem fogtad fel, amit mondtam. Azt mondtam, hogy szerintem nagyban függ, hogy hova mit veszel fel. Tehát, hogy milyen alkalomra. Ha te csajozni mész (hova is máshova mennél?) a balaton partra akkor nyilván nem szandálba fogsz hódítani. De ilyen alapon azt is mondhattad volna, hogy futni mész, és te nem akarsz szandálba, mert inkább mész futócipőbe. Nem értetted meg mit írtam, így értelmetlen az ellenérved. A Balaton parton való sétálást és fagyizás példájával, egy kellemes, családias kikapcsolódásra próbáltam utalni, ahova az ember nem feltétlen megy sportcipőbe, de szép cipőbe se. Nem kell mindent konkrét módon értelmezni, mint az autisták. Csodálatos egyébként ez a vetélytárs, meg csajozás dolog, az ilyen birka tömeg emberekbe, mint te, azt utáltam egyik legjobban, szinte mindig, hogy egyrészt örökké menők akarnak lenni, másrészt pedig legaljasabb törzsi szellemek és állati ösztönök vezérlik őket, bár ez nem véletlen, mint tömegember soha nem tudsz EMBERRÉ válni. Egy az alantas ösztöneid által vezérelt, két lábon járó farok vagy, szó szerint. Gondolkodás az nem megy, soha.

U.I.: Még az első nekem szóló hozzászólásod végén, kérkedtél vele, hogy te mégis mennyire büszke vagy arra, hogy legalább van ízlésed és tudsz öltözködni... ez elég érdekes, mert a tömegembereknek nincs autonóm ízlésviláguk. Ha valamiről véleményt kell mondjanak, nem tudnak önállóan megfogalmazni egy véleményt, nem tudnak állást foglalni és nem jelennek meg valódi érzések és gondolatok bennük a véleményezendő dolog iránt. A tömeg aktuális véleményét tudják reprezentálni csupán. Szóval erre szerintem ne légy büszke, mert ilyen neked tulajdonképpen nincs :) ;).

2015. jún. 27. 00:33
 33/43 anonim ***** válasza:
Te se értetted meg mit mondtam. A szandálról mondtam egy véleményt, hogy mit gondolok a férfiak szandál viseletéről. Közben a delikvensnek intéztem néhány sort, hogy mégis mi az, hogy jó tömegembernek lenni. Erre ő elkezdte mondani, hogy de jobb tömegnek lenni. Én meg ezt cáfoltam. A szandál sehol sincs jelen e veszekedésbe.
2015. jún. 27. 00:35
 34/43 anonim ***** válasza:
Ne nevezz retardált tömegembernek. Én annyit mondtam, hogy inkább lennék tömegember, mint ciki. Hál'istennek, egyéniségnek érzem magam:) Persze úgy marha könnyű ítélkezni, ha azt sem tudod ki vagyok és hány éves vagyok :)
2015. jún. 27. 00:38
 35/43 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy a személyes véleményem a szandálról, nekem is az, hogy nem tetszik, nem szívesen viselem, soha nem hordok. Nem értem, mint ha h***lyék közt lennék, akik nem tudnak különválasztani 2-3 dolgot egymástól. Mert az már megint egy másik vélemény, hogy mit gondolok a szandálviseletről. A vitánk pedig megint egy másik. Ez egyébként neked is szól:

"Az meg azért jó lett volna ha legalább elolvasod az írásom mielőtt ítélkezel... nem is csodálom, hogy szeretsz tömeg lenni, eszed annyi mint egy marék lepkének. Hol mondtam, hogy szeretek szandált viselni? Első soraimba volt, hogy nem szeretem, nem a stílusom, soha nem venném fel... ehhez képest tovább viszed az "értékes" gondolatmenetedet és még azt is kikövetkezteted, a sok sütnivalóddal, hogy én nem tudok öltözködni. Nem baj, hogy semmit nem nyilatkoztam arról, hogy hogy öltözködök, ááá dehogy baj.... Remélem legalább úgy hortad össze ezt a sok f***szságot, hogy nem olvastad el amit írtam (kivéve a neked szóló részt)... akkor még nem biztos, hogy teljesen retardált vagy."

2015. jún. 27. 00:38
 36/43 anonim ***** válasza:

Könnyű azt mondani másnak az interneten, hogy annyi esze van, mint egy marok lepkének, meg trágárkodni, ugye? :)

Remélem most már leírtad amit szerettél volna, kicsit unalmasnak találom a folytonos beszólogatásod :/

2015. jún. 27. 00:46
 37/43 anonim ***** válasza:
Úgy nyilatkozol és úgy beszélsz a jelenségről mint egy tömegember. Közben pedig nem tudsz szöveget értelmezni, mint valami szellemileg gyenge. Az meg, hogy inkább lennél tömegember, mint ciki, szinte ki is zárja, azt hogy valódi egyéniség legyél, mivel biztos van valami szokásod, ami a közmegítélés szerint ciki. Te viszont ezt nem gyakorlod és inkább tömegként viselkedsz. Így ne nevezd magad egyéniségnek. Ezt meg sose értettem... tehát ha én most tudom, hogy te Kis Józska vagy név szerint, akkor már mondhatok véleményt??? Vagy hol az a határ? Össze kell bútoroznunk és úgy kell élnünk éveken keresztül és majd akkor? Mikor ismerlek eléggé, ki ismer téged eléggé??? Akikkel nap mint nap együtt vagyok azok ismernek téged valójában? Te ismered egyáltalán magadat valójában? Az igazi valóddal szembe néztél már valaha? Egyébként a név semmit nem számít (tudom, hogy mondjuk ezt nem mondtad) és az se, hogy találkoztunk-e valaha élőben és a kor se. Egyébként egy 22-23 éves fiú vagy. Bocs, ha tévedtem öt évet minuszba vagy pluszba. Ez aztán nagyon számít. Az ilyenek, akik ezt a tipikus tömegember dumát durrogtatják, hogy ismerj meg utána ítélkezz, csak azt nem értik meg, hogy nem ítélkezek. Egy vitát folytatunk, ahol vannak érvek és ellenérvek. Te kb. állást foglaltál, mint egy tömegember, én meg erre reflektáltam. Nem átfogó ítéletet mondtam feletted. Egy bíróságon is teszel valamit, és az alapján szabnak ki rád valamit (tudom nem teljesen egyenlő a két helyzet) nem mondhatod a bírónak, hogy bocsánat, de maga nem ismer engem. Azt ismeri amit tettél és azt is hallotta, ahogy védekeztél. Én is hallom az érveid és az alapján ellenérvelek. Ennyi. Sokkal jobban számít ez egyébként, mint hogy hány éves vagy, ami kb. tökmindegy.
2015. jún. 27. 00:49
 38/43 anonim ***** válasza:
Csak még annyit szeretnék mondani, hogy felesleges írogatnod, egyáltalán nem olvasom el, hiszen nem érdekel :PPP bocsi
2015. jún. 27. 00:55
 39/43 anonim ***** válasza:
Persze, mert a tömegemberektől, mivel nincs egyéni véleményük és gondolataik, távol állnak a viták, ahol két különböző állásponton lévő ember ütközteti össze az érveit és ellenérveit, így te ezt rögtön beszólogatásnak veszed, ez érthető, mert az állati ösztönök által vezérelt pszichédnek, rögtön a harc, a kötözködés, a támadás és ebből adódóan a verekedés jut eszébe (ugye ide tökéletesen idézhető az, hogy elkezded nekem mondani, hogy ugye élőben nem lenne ekkora a pofám...).
2015. jún. 27. 03:01
 40/43 anonim ***** válasza:
53%

kedves novellakat iro utolso, felesleg itt predikalnod, nem fogod megvaltoztatni az emberek gondolkodasmodjat, meg akkor sem, ha 15 felekeppen is irod le ugyanazt. nem latom ertelmet annak, h itt osszad az eszt teljesen feleslegesen. ha ennyi ki nem mondott duh gyulemlett fel benned a tomegemberekkel szemben, ott van anyukad, ot farasszad, ne minket. thx.

aki szeirint meg nem ciki, annak van egy kihivasom: menjetek ki szandalban a varosba, es ha sikerul osszeszednetek egy jol kinezo csajt, csinaljatok egy kozos fotot, kuldjetek el nekem, en meg puceron korbefutom a margitszigetet.

2015. jún. 27. 07:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!