Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cikinek tartjátok, ha egy...

Cikinek tartjátok, ha egy férfi szandált visel?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?
2015. jún. 25. 22:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
Ja egyébként megyek a barátaimmal Siófokra júliusban, hát nem szívesen mennék végig a parton egy fekete szandál zokniba és én elhiszem, hogy szerinted ez normális, de ezzel nem nagyon tud az ember ismerkedni :)
2015. jún. 26. 00:44
 22/43 anonim ***** válasza:

A szandi zoknival gáz.

De vannak papucsok is, nem? Az nem jó?

Amúgy meg tényleg 40 fokban legyen a pasi cipőben, mert CIKI a szandi?

És amit előszeretettel írogattok, az air max, az nem is megy mindenki stílusához. Ő mit vegyen fel?

Amúgy meg nagyon sok pasit, srácot lehet látni szandálban, papucsban.

Egy büdös, gombás láb sokkal cikibb, mint egy papucs. (Szandiból valóban 99%-ban csak valami ortopéd jellegű fazonokat árulnak)

2015. jún. 26. 09:13
 23/43 anonim ***** válasza:
hát, én nem láttam még normális férfi szandált. 40 felett oké (csak zokni nélkül!!)
2015. jún. 26. 10:04
 24/43 anonim ***** válasza:
Az 50 éves apukám ilyenkor nyáron sokszor vesz fel szandált.(persze zokni nélkül:D) Szerintem egyáltalán nem gáz. Ha a barátom venne fel szandált, azt sem érezném cikinek, neki nem tudom mi a véleménye róla. Lehet velem van a baj amúgy, mert itt kb mindenki azt írta, hogy nem venne fel, de akkor sem értem, hogy mi a ciki benne.
2015. jún. 26. 10:20
 25/43 anonim ***** válasza:
Nem. Ha én hordhatok szandit, akkor ő is.
2015. jún. 26. 10:26
 26/43 anonim ***** válasza:

#18-as nagyon jól leírta amit ezzel kapcsolatban kell.

Nem tartom cikinek, mi ebbe a ciki? Nyáron ilyet érdemes hordani, hisz szellős és tartja a lábat. És manapság nagyon jó kinézetűek vannak. 3-4 hónapig nem kell a szaghatással és a zokni mosással sprayzéssel foglalkozni.

Nekem is van sportcipőim, de hűvösebb időbe hordom, melegbe nem.

2015. jún. 26. 17:47
 27/43 anonim ***** válasza:
35%
Hordjátok csak, kevesebb versenytárs a csinos lányok terén. :D
2015. jún. 26. 18:08
 28/43 anonim ***** válasza:
18-as te se lehetsz tobb 12-nel az irasod meg a mely gondolataid alapjan. Menj, hordjad csak a fekete zoknis szandalod akkor, ha abban erzed jol magad, az meg ne zavarjon, hogy a nok miket hordanak, ugyis csak a maradek jut majd neked, amiket mi nem vallalunk be... ;)
2015. jún. 26. 23:42
 29/43 anonim ***** válasza:
55%

Lehet, hogy néha előnyöd származik belőle, hogy egy birka tömegember vagy, aki megy együtt a többi birkával a csordába, de valójában az egyéniség egy nagyon értékes dolog és pont ezért akarja egy csomó minden és mindenki kiölni ezt belőled... csak kérdés, hogy egyedi, autonóm gondolkodás, világlátás, egyéniség nélkül milyen ember leszel? Még ha előnyöd is származna belőle... de ezt meg egyébként nem lehet eldönteni, hogy-hogy előnyösebb élni. Amellett persze, természetesen, hogy az egy lélek nélküli állapot, mint már leírtam, de ennek ellenére a birka társadalmunk miatt valószínűleg könnyebb tömegként, sikeresség tekintetében, sokszor az egyéniséged miatt sikeres leszel, sokszor viszont, pont hogy az történik, mert ilyen beteg bulvárvilágba élünk, hogy az autonómiát, egyéniséget és bármiféle tehetséget nélkülöző emberek lesznek a sikeresek. Viszont az kijelenthető, hogy sokkal értékesebb vagy mint ember. A tömegember értéktelen, mert ha egy kiesik a tömegből, attól még a tömeg megy ugyanúgy tovább. Az egyén viszont értékes és pótolhatatlan kincs.

Az meg azért jó lett volna ha legalább elolvasod az írásom mielőtt ítélkezel... nem is csodálom, hogy szeretsz tömeg lenni, eszed annyi mint egy marék lepkének. Hol mondtam, hogy szeretek szandált viselni? Első soraimba volt, hogy nem szeretem, nem a stílusom, soha nem venném fel... ehhez képest tovább viszed az "értékes" gondolatmenetedet és még azt is kikövetkezteted, a sok sütnivalóddal, hogy én nem tudok öltözködni. Nem baj, hogy semmit nem nyilatkoztam arról, hogy hogy öltözködök, ááá dehogy baj.... Remélem legalább úgy hortad össze ezt a sok f***szságot, hogy nem olvastad el amit írtam (kivéve a neked szóló részt)... akkor még nem biztos, hogy teljesen retardált vagy.

2015. jún. 27. 00:12
 30/43 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy tömegemberként tulajdonképpen senki sem szeret és senkit sem szerethetsz. Mivel nincsenek egyéni, autonóm érzéseid, gondolataid, így te se szerethetsz, viszont téged se szerethetnek, értékelhetnek, mert nincs benned mit, mivel egy bármikor pótolható tömegcikké válsz. Bármikor le is cserélhet a csajod, mert nincs benned semmi olyan, amit másba ne találhatna meg. Sőt olyanokból állsz össze, amiből kb. a korodbeli férfiak, hááát olyan remélem azért még messze nincs a fele, legyen olyan 25-30%-a. Lehet könnyebb lesz barátnőd találnod, de könnyebb is lesz elveszítened, mert az életre szóló és igazán erős kötelékeket képtelen leszel kiépíteni. Ha egy autonóm, gondolkodó egyén talál valakit, akiben megtalálja a társát, az valószínű, hogy egy életen át tartó boldog párkapcsolat lesz, míg te egy felszínes, látszatkapcsolatot tudsz csak fenntartani ezzel a hozzáállással és értékrenddel, ami bármikor megszűnhet és sose lesz olyan boldog és önfeledt, főleg ahogy egyre idősödtök.
2015. jún. 27. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!