Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik még olyan lány, aki...

Létezik még olyan lány, aki nem farmernadrágot hord? Vagy esélyem sincs, hogy egy ilyen lánnyal megismerkedhessek?

Figyelt kérdés

Akérmerre járok az utcán mindenhol csak farmeros-edzőcipős lányt látok. Esetleg akinek a felsője kicsit nőiesebb, az is alulra farmert vesz általában. :(

Engem (főleg lelki szinten) a nőies, romantikus lányok vonzanak, de számomra fontos az ehhez passzoló külső is, mivel azt látom meg először. Nyilván mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit visel, nem akarok senkit megváltoztatni. Az már úgysem lenne ugyanaz, mert a nőiesség akkor szép csak, ha belülről jön. :) 23/f

2015. ápr. 16. 11:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
82%

Hatos vagyok (meg harmincas).

Ha valami rosszul áll, azt nem vesszük fel. Mert az a fő szempont, hogy ha belenézünk a tükörbe, hogy MAGUNKNAK tetsszünk. Hiába tetszik egy ruhadarab a fogason, ha felvéve hülyén áll és bazári majomnak látjuk magunkat benne. Ezért (is) szokás a ruhákat a boltban felpróbálni.

Nekem pl. a csónaknyakú felsők zsiráfnyakat csinálnak, ami rém idiótán néz ki, mert amúgy is vékony meg hosszú a nyakam, de ha felveszek egy csónaknyakút, akkor úgy nézek ki, mint E. T.

Na meg persze hallottál már olyanról, hogy X vagy O láb? Esetleg korán ráncosodó térdről? Szőrtelenítés után visszanövő, begyulladó és sebeket okozó szőrszálakról? Visszerekről? Tudod, az ilyesmit az ember lány nem emeli ki, hanem inkább elrejti.

Szóval igen, félig-meddig álomvilágban élsz... Mert a stílus az egy dolog, de ha egy stílusbeli ruhadarab nem úgy áll, ahogy azt elképzeltük, akkor egyértelműen nem fogjuk felvenni, hiába stílusbeli. Akkor válogatunk a többi stílusbeli ruha között, ami viszont jól áll.

2015. ápr. 18. 18:21
 42/45 anonim ***** válasza:
82%

minden ruhát csak akkor hordunk, ha szerintünk jól áll. ez teljesen alap, nem? : D ha kiemeli valamelyik kevésbé szép tulajdonságunkat, ha rosszul áll, nem vesszük fel, akkor sem ha a vállfán tetszik és illene hozzánk. ez fiúknál-lányoknál egyaránt így van. jó esetben.

igen, álomvilágban álsz, kérdező. ismersz te embereket egyáltalán?

2015. ápr. 19. 04:19
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ezek szerint én álomvilágban élek, és a fő probléma velem van, mert én eddig azt hittem, hogy egy nő azért hord szoknyát, mert ilyen a stílusa, személyisége, ezzel fejezi ki önmagát, nem pedig azért mert hú de jól áll neki"

Ha meg egy olyan lány venne fel szoknyát akihez egyértelműen nem illik, és hülyén néz ki benne, meg az lenne a bajod/bajotok.

Egyébkét remélem te egy olyan fajta pasi vagy aki nap mint nap szigorúan öltönyben nyakkendőben masírozik, ha már ennyire tudod osztani nekünk az észt.

2015. ápr. 23. 13:00
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

"Engem (főleg lelki szinten) a nőies, romantikus lányok vonzanak, de számomra fontos az ehhez passzoló külső is,"

Milyen lelki szinten?? Meg hogy jön a farmerhoz a romantika? :D Láttál te már 60 körüli pálcával masírozó szövetnacis tanárnénit? Az is tök romantikus akkor, nem?

Kérdező értjük hogy a nőiesebben öltözködő lányok jönnek be, oké, de ne keverd már ide ezt a sok maszlagot.

2015. ápr. 23. 13:05
 45/45 anonim ***** válasza:

"#38: "A szoknya dettó: egyrészt szökőévente találok egyet, ami jól áll"

Akkor ezek szerint én álomvilágban élek, és a fő probléma velem van, mert én eddig azt hittem, hogy egy nő azért hord szoknyát, mert ilyen a stílusa, személyisége, ezzel fejezi ki önmagát, nem pedig azért mert hú de jól áll neki. Ez utóbbi valahogy olyan szexuális áthallású véleményem szerint. De hát ezek szerint a mai világban már csak ez számít, nem a valódi érzések. Én sokkal inkább érzelmi síkon közelítem meg ezeket a dolgokat (ld.: öltöködés), ezért írtam azt, amit írtam. Nem hinném, hogy egy olyan lány, akinek a személyiségéhez nagyon passzolnak a nőies ruhák, nem hordhatna ilyeneket csak azért, mert nincs benne bomba alakja. Ez szerintem nagy blődség. Vagy csak egyszerűen kifogás."

Megszólítottál, reagálok:

A stílus és személyiség az egy dolog. De hiába passzolna egy szoknya a stílusomhoz vagy a személyiségemhez, hiába tetszik és mindezek mellé hiába megfizethető a számomra, ha rosszul áll. Hogy ezt kicsit megvilágítsam, mert látom, nem beszélünk egy nyelvet:

nekem pl. a derék-csípő arányom olyan, hogy jellemzően ami feljön az átlagnál szélesebb csípőcsontjaimra, az derékban annyira bő, hogy konkrétan még egy kilós liszteszsák beférne a szoknya és az átlagosnál vékonyabb derekam közé. ROSSZUL ÁLL. Nem veszem meg és nem veszem fel, hiába csodaszép amúgy, hiába tetszene. Mert sosem fog RAJTAM jól kinézni. És nagyon nehezen találok olyat, amivel nincs probléma. Amelyik még elmegy felvéve, gyakran azzal is befürdök, mert ha járok benne, akkor felcsúszik (szintén vélhetően a csípőszélességem miatt). És az megint csak elég kevéssé elegáns, és nagyon zavaró, ha egész nap a szoknyámat kell húzkodni. Tehát ha nem találok tökéletes szoknyát, ami mindenhol passzol ÉS kényelmes is, akkor nem veszek. Mert az pénzkidobás.

Amúgy a JÓL ÁLL-nak nőknél és ruhadarabok viszonylatában SEMMI szexuális áthallása nincs! Jól áll, ami passzol az alakunkra, hangsúlyozza a szépségünket, esetleg kicsit kozmetikázik a gyengéinken. A fiúknál van az, amikor szexuálisan JÓL ÁLL, de az más... A valódi érzéseimhez semmi köze nincs annak, hogy nem fogok olyan ruhadarabot felvenni, amiben úgy festek, mint akit zsákba dugtak... És ez megint csak nem a bomba alakról szól. Nekem kb. normális alakom van, teljesen egészséges, és nem ez zavar, amikor egy számomra rossz szabású ruhát nem veszek meg.

Cserébe te is reagálhatnál a 25. számú hozzászólásomra - persze csak ha úgy érzed, hajlandó vagy megtisztelni vele.

2015. ápr. 23. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!