Ha egy fiatal 20on éves lány gyakran úgy öltözik, hogy megnézik őt az utcán, akkor őt soha nem fogják komolyan venni?
Kicsit homályos a kérdés...
Azért azzal, ahogy öltözünk, igenis üzenünk a környezetünknek: nem véletlen öltözünk úgy, ahogy.
Nézd meg a Sugarbird-ös Horváth Cintiát. 20-22 éves, nagyon dekoratív,figyelemfelkeltő, csinos, sikeres és gazdag lány. 10-ből talán 1 férfi merne probálkozni nála. És ez igaz minden "Horváth Cinta féle nőre".
utolsó voltam
Cintiának komoly kapcsolata van pl, tehát ebből is látszik, hogy nem kell általánosítani!
Cintia típusú nő vagyok, nekem is nagyon régen párkapcsolatom van, most tervezzük a lagzit...
Nekem a csinos, dekoratív nők jönnek be. Egy ideig tartottam tőlük mert nem volt egom. Aztán ahogy eggyel összejött a dolog azóta nincs megállás, mert már látom h ők is csak nomrális nők, max igényesebbek a külsejükre kicsit. Most mondhatnám, h a kinézet miatt nagyobb a konkurencia de még ez se feltétlen van így. Ha egy csajnak bejössz, akkor tökmind1 van-e konkurencia... Aki mer az nyer...
És az érdekes hogy az ilyen igényes, csinos jó testű lányokkal eddig valahogy sokkal jobban ment minden, mint a visszahúzódó lányokkal... meg az okostojásokkal... meg az örök nyavalygókkal... a csinos, igényes lányok mindig kiegyensúlyozottabak, egyszerűen jobb velük lenni. Úgyhogy én sokkal komolyabban veszem őket, mint a visszahúzódó, igénytelen, "átlagos" lányokat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!