Szexi vagy gáz az öltözködésem? 14/L
Egyre többször, hetente 2-3-szor megyek feszülős miniszoknyában és neccharisnyába a suliba. Tudom a ribacság fogalmát, de mivel lány vagyok, szeretem ha a fiúk engem néznek. Eddig cicanacit és színes harisnyákat hordtam (még mindig hordok ilyet is, de inkább neccet), és a fiúk sokszor mondták, hogy milyen jó popsim van. Ezér járok már ilyen öltözködésben már 1 hónapja. (Fellül is feszülős pólóban vagyok). Ja! És cipőnek sportcipőt veszek a neccharisnyához..
Önmagában szerintem nem lenne gáz, csak azért kérdezem, mert 14 éves vagyok, 8.-os.
Szerintem túlzás suliban. Ha miniszoknya akkor legyen valami egyszerű harisnya, mivel a neccharisnya már szerintem túl sok. A cicanacival meg úgy vagyok, hogy az nem rendes nadrág, csupán hosszabb póló alá felvehető. Nagyon kevesen vannak, akiknek jó áll. Nem csak a tökéletes popsi, de tökéletes lábak, csípő, minden kell ahhoz, hogy ne nézz ki benne hülyén.
A másik meg lehet hogy ódivatú, vagyok, de én még mindig nem tudom megérteni, hogy harisnyához, szoknyához miért sportcipőt vesznek fel?! Oké, ez a divat, meg minden, de én még mindig nem vagyok képes ennyire keverni a nőies öltözködést a sportossal...
A neccharisnya már önmagában ribacsos.
Örülök, hogy nem kell nap mint nap téged néznem.
A fiúk megdícsérnek, aztmondják, hogy nagyon jól nézek ki.
Viszont a sportcipő azért van, mert a magassarkúval a neccharisnyát már én is sokalnám.
Cicanacit viszont legtöbbször haspólóval veszem fel.
Az alakomtól ne félj, fenekem van, a lábam sem vastad... :)
Istenem, hova fajul a világ?!
14 éves vagy,még gyerek...
Jesszusom. Ez volt az első reakcióm bocsi. Ha csak a kérdésre válaszolok akkor igen gáz vagy. A necc harisnya tényleg túl sok. Felejtsd el kérlek. Amúgy magassarkú meg sportcipő helyett balerina cipő esetleg? Mondjuk most jön a tél szóval inkább valamilyen szép hosszú csizma inkább.
Mellesleg nem tudom hogy milyen fiúnak/fiúknak akarsz tetszeni de így nem a kedves, megbízható, aranyos, normális fiúkat fogod vonzani.. csak szólok. Aztán majd jön a sírás meg a hiszti hogy mennyire kihasználtak és átvertek stb. Na mindegy szóval kicsit szerintem nem baj ha visszaveszel az öltözködésedből. A férfiak (a te esetedben inkább fiúk) kíváncsi természetűek és gondolj bele hogy rád néznek és rögtön látnak szinte mindent. Hol marad a titokzatosság? Persze most biztos nem hiszel nekünk meg lehülyézel párszor magadban de akkor is így van. A válaszommal abszolút nem akartam bunkónak tűnni vagy ilyesmi ez csak egy őszinte baráti tanács. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!