Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szexi vagy gáz az öltözködésem...

Szexi vagy gáz az öltözködésem? 14/L

Figyelt kérdés

Egyre többször, hetente 2-3-szor megyek feszülős miniszoknyában és neccharisnyába a suliba. Tudom a ribacság fogalmát, de mivel lány vagyok, szeretem ha a fiúk engem néznek. Eddig cicanacit és színes harisnyákat hordtam (még mindig hordok ilyet is, de inkább neccet), és a fiúk sokszor mondták, hogy milyen jó popsim van. Ezér járok már ilyen öltözködésben már 1 hónapja. (Fellül is feszülős pólóban vagyok). Ja! És cipőnek sportcipőt veszek a neccharisnyához..

Önmagában szerintem nem lenne gáz, csak azért kérdezem, mert 14 éves vagyok, 8.-os.

2014. dec. 2. 16:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%

Na megjött a mindenttudó kortárs tinipycs@ :D (utolsó előttire értem)

Kétlem, hogy bárki is irigy lenne innen a kérdezőre. De ha te már abból mert megmondtuk neki, hogy úgy öltözködik mint egy útszéli qrw@, még nem azt jelenti, hogy mi is azok akarunk lenni :)

bár tuti hogy kamu a kérdés. ennyire azért csak nem fajulhat el a világ

2014. dec. 4. 14:22
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd, hogy nem..:/ Láttam már elsős kisgyereket füves cigivel a szájában, meg 4-es lányt 10centis magassarkúban meg kivágott ruhákban járkálni (bár még nemtudom mit mutat meg magából..) Szomorú de sajnos IDE fejlődik a világ.:(
2014. dec. 6. 21:47
 23/27 anonim ***** válasza:
96%
Amikor rápillantottam a kérdésre, azt gondoltam, egy 20 fölötti nő kérdi, de aztán továbbolvastam, és rájöttem, hogy csak egy kis taknyos vagy, aki nagy nőnek akar tűnni (vagy annak is képzeli magát). Inkább nem strapálom magam, az ilyenek nagyon makacsok tudnak lenni.
2015. márc. 22. 16:24
 24/27 anonim ***** válasza:
97%

Egyelek meg.

Szűz vagy még?

2015. máj. 31. 19:01
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy! Ez tuti hogy kamu, és itt provokálod az embereket.

Egyébként nálunk is vannak ilyen lányok, és ők is szexy-nek hiszik magukat, de a combjuk akkora mint 2× a derekam.

Szerintem undorító hogy

2017. nov. 20. 15:31
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

* a páran mindenüket kipakolják.

Remélem hogy tudod hogy ezt a tanárok is megjegyezik.

Nálunk is emlékeznek arra ha valaki szét van sminkelve, vagy pics* nadrágokba jár.

2017. nov. 20. 15:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
⬆12/l
2017. nov. 20. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!