Szexi vagy gáz az öltözködésem? 14/L
Egyre többször, hetente 2-3-szor megyek feszülős miniszoknyában és neccharisnyába a suliba. Tudom a ribacság fogalmát, de mivel lány vagyok, szeretem ha a fiúk engem néznek. Eddig cicanacit és színes harisnyákat hordtam (még mindig hordok ilyet is, de inkább neccet), és a fiúk sokszor mondták, hogy milyen jó popsim van. Ezér járok már ilyen öltözködésben már 1 hónapja. (Fellül is feszülős pólóban vagyok). Ja! És cipőnek sportcipőt veszek a neccharisnyához..
Önmagában szerintem nem lenne gáz, csak azért kérdezem, mert 14 éves vagyok, 8.-os.
Na megjött a mindenttudó kortárs tinipycs@ :D (utolsó előttire értem)
Kétlem, hogy bárki is irigy lenne innen a kérdezőre. De ha te már abból mert megmondtuk neki, hogy úgy öltözködik mint egy útszéli qrw@, még nem azt jelenti, hogy mi is azok akarunk lenni :)
bár tuti hogy kamu a kérdés. ennyire azért csak nem fajulhat el a világ
Szánalmas vagy! Ez tuti hogy kamu, és itt provokálod az embereket.
Egyébként nálunk is vannak ilyen lányok, és ők is szexy-nek hiszik magukat, de a combjuk akkora mint 2× a derekam.
Szerintem undorító hogy
* a páran mindenüket kipakolják.
Remélem hogy tudod hogy ezt a tanárok is megjegyezik.
Nálunk is emlékeznek arra ha valaki szét van sminkelve, vagy pics* nadrágokba jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!