Szexi vagy gáz az öltözködésem? 14/L
Egyre többször, hetente 2-3-szor megyek feszülős miniszoknyában és neccharisnyába a suliba. Tudom a ribacság fogalmát, de mivel lány vagyok, szeretem ha a fiúk engem néznek. Eddig cicanacit és színes harisnyákat hordtam (még mindig hordok ilyet is, de inkább neccet), és a fiúk sokszor mondták, hogy milyen jó popsim van. Ezér járok már ilyen öltözködésben már 1 hónapja. (Fellül is feszülős pólóban vagyok). Ja! És cipőnek sportcipőt veszek a neccharisnyához..
Önmagában szerintem nem lenne gáz, csak azért kérdezem, mert 14 éves vagyok, 8.-os.
Szánalmas vagy. Ennyi a véleményem!
Hiába van jó alakod, nem nyár van. Hidd el, meg van a véleményük rólad a gyerekeknek is és a tanároknak is. Ha a gyerekem lennél, azt hiszem megnevelnélek!
Nem vagyok benne biztos, hogy nem troll kérdés...
Sejtettem, hogy "imádni" fogom a kérdést, na de hogy ennyire?!
- 14 évesen ennyire szexizni szerintem kifejezetten szánalmas.
- És ha a fiúk azt mondják, hogy a ugorj a kútba, mert a nedves csajok szexik, azt is megcsinálod?
- Az ilyen cucc még buliba is sok, nemhogy iskolába. Csodálom, hogy a tanárok még nem kötöttek bele.
- Ha véletlenül össze is szedsz egy pasit, szegénynek nem lesz nagy élmény téged vetkőztetni. Feszülős naci, feszülős miniszoknya, feszülős felső, haspóló - gyakorlatilag a puncidon kívül mindent megmutattál már.
- "Viszont a sportcipő azért van, mert a magassarkúval a neccharisnyát már én is sokalnám." Mert aztán csak ez a 2 fajta cipő létezik. lol.
Legyszi Istenem,mondd hogy kamu!Kerlek,ennyire szanalmas korosztalyom megse lehet...:((
Amugy gaz.
Ne öltözz igy, mert később minden hülységet rádragasztanak az irigy nők!
Vigyázz magadra! Ha jó az alakod, mindenben szexi vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!