Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szexi vagy gáz az öltözködésem...

Szexi vagy gáz az öltözködésem? 14/L

Figyelt kérdés

Egyre többször, hetente 2-3-szor megyek feszülős miniszoknyában és neccharisnyába a suliba. Tudom a ribacság fogalmát, de mivel lány vagyok, szeretem ha a fiúk engem néznek. Eddig cicanacit és színes harisnyákat hordtam (még mindig hordok ilyet is, de inkább neccet), és a fiúk sokszor mondták, hogy milyen jó popsim van. Ezér járok már ilyen öltözködésben már 1 hónapja. (Fellül is feszülős pólóban vagyok). Ja! És cipőnek sportcipőt veszek a neccharisnyához..

Önmagában szerintem nem lenne gáz, csak azért kérdezem, mert 14 éves vagyok, 8.-os.

2014. dec. 2. 16:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
99%

Szánalmas vagy. Ennyi a véleményem!

Hiába van jó alakod, nem nyár van. Hidd el, meg van a véleményük rólad a gyerekeknek is és a tanároknak is. Ha a gyerekem lennél, azt hiszem megnevelnélek!

2014. dec. 2. 17:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora kamu kérdés, öcsém... Nincs ilyen hülye ember szerintem xD
2014. dec. 2. 17:37
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok benne biztos, hogy nem troll kérdés...

Sejtettem, hogy "imádni" fogom a kérdést, na de hogy ennyire?!

- 14 évesen ennyire szexizni szerintem kifejezetten szánalmas.

- És ha a fiúk azt mondják, hogy a ugorj a kútba, mert a nedves csajok szexik, azt is megcsinálod?

- Az ilyen cucc még buliba is sok, nemhogy iskolába. Csodálom, hogy a tanárok még nem kötöttek bele.

- Ha véletlenül össze is szedsz egy pasit, szegénynek nem lesz nagy élmény téged vetkőztetni. Feszülős naci, feszülős miniszoknya, feszülős felső, haspóló - gyakorlatilag a puncidon kívül mindent megmutattál már.

- "Viszont a sportcipő azért van, mert a magassarkúval a neccharisnyát már én is sokalnám." Mert aztán csak ez a 2 fajta cipő létezik. lol.

2014. dec. 2. 17:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
'Cicanacit viszont legtöbbször haspólóval veszem fel.' Na az ilyen kombótól röhögök a legjobban. Egyébként a miniszoknya-harisnya-sportcipővel nem lenne gond, bár attól függ, mekkora a miniszoknya, ne legyen kint a feneked ha lehajolsz és neccharisnya helyett inkább vegyél rendes harisnyát.
2014. dec. 2. 17:49
 15/27 anonim ***** válasza:
98%
OMG... 14 évesen úgy öltözködsz mint egy qrw@! Ez a szüleid nem zavarja? Vagy netán azt akarják, hogy prosti legyél? Mert jó úton haladsz! szerinted a fiúk miért dicsérnek? -.- most komoyan 14 évesen szexizni a fiúknak... most vagy kamu a kérdés vagy egy ultranagy ryb@nc vagy. gratulálok!
2014. dec. 2. 18:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nah,ezekből lesznek viszont a legnagyobb r*bancok. :D
2014. dec. 2. 20:42
 17/27 anonim válasza:
100%

Legyszi Istenem,mondd hogy kamu!Kerlek,ennyire szanalmas korosztalyom megse lehet...:((

Amugy gaz.

2014. dec. 2. 21:00
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy kamu! nagyon gáz.. 15/L
2014. dec. 3. 11:30
 19/27 anonim ***** válasza:
50%

Ne öltözz igy, mert később minden hülységet rádragasztanak az irigy nők!

Vigyázz magadra! Ha jó az alakod, mindenben szexi vagy!

2014. dec. 3. 20:49
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az a gáz, hogy 14 évesen ezen gondolkodsz.. De hát te tudod, pár év múlva bánni fogod, hogy nem élted ki a gyerekkorod addig, amíg lehetett. Egyébként szerintem semmi baj nincs azzal, hogy így öltözöl de nem árt, ha visszaveszel, ha nem akarsz a közeljövőben egy pedofil áldozatává válni. Ezt most komolyan mondom, mert sajnos van sok "elmebeteg", akit az ilyen kislányok izgatnak fel.
2014. dec. 3. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!