Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok! Nektek hany olyan...

Lanyok! Nektek hany olyan felsőtok/oszzeallitasotok van, amiben suliba jartok? Kort is (? )

Figyelt kérdés

Mennyire vagytok elegánsak vagy sem? ( mármint csak egy "sima" póló vagy pici csipke itt, pici ott , stb....)

Nekem 15 evesen amit tavasszal is fel lehet venni ( szoval nem kötött pulcsi vagy ami nagyon meleg) 14 darab van?

( 3 vékony kardigan, 1 zakó, 6 rovidujju póló, 1 csipkés felső , 2 csíkos, 1 pöttyös felső )

Szerintetek most tavasszal,nyáron milyen cipőt vegyek fel az elegánsabb ruhákhoz? ( eddig magassarkuban jártam, de az mar meleg)

Szerintetek ez mar túlzás vagyishat tul elegáns a suliba? 2 csipkes ( 1 fekete es egy vajszinu) eredetileg pant nélküli topp ( hosszu)

Kep: [link]

2015. ápr. 11. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát, én inkább ilyen grunge stílusú vagyok, abból is a minimálisabb fajta.

Van kb. 12 pólóm, 5 kardigánom, 4 kötött pulcsim (ezeket tavasszal is hordom, fázós vagyok), 3 szoknyám, 5 farmerom, 2 farmerdzsekim, 3 ingem.

Balerinacipő esetleg? Az elegánsabb.

Ha tudod hordani, szerintem nem vészes.

16/L

2015. ápr. 11. 00:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Én télen nyáron kardigánban járok, néha szoknyával veszem fel. 15/L
2015. ápr. 11. 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok aki nem szokta számolgatni a ruháit... szóval fogalmam sincs miből mennyi van. 2 ruhásszekrénnyi. Az biztos. Nőies ruhákat hordok, szoknyák, fűzős felsők, magassarkú, akármik... nem tudom, nem mindent hordok, mivel azt szoktam felvenni ami elöl van a szekrényben. Engem nem érdekel az öltözködés.

Amit belinkeltél nem elegáns egyálta

2015. ápr. 11. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Én sem tudom megszámolni, de kb két hétig tudok mást felvenni minden nap. A sportos dolgokat nem szeretem, valahol a teljesen hézköznapi és az elegáns között van a "stílusom". Szerintem hordhatsz nyugodtan csipkéset is iskolába, ha nem szólnak érte, hogy túl sokat mutat, stb.

A balerinacipőt ajánlom én is, vagy az ilyen elegánsabb félcipőket tavaszra, pl.

[link]

2015. ápr. 11. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez a két csipkés felsőnek inkább fehérnemű hatása van. De ettől még felveheted egy kardigánnal, ami nincs begombolva.

Utcán persze mutogathatod a vállad, de a suliban nem illik.

Kivéve, ha 30 fok van.

Az elegáns stílusba nem férnek bele a vállpántos dolgok. A vállat mindig takarni kell, ha valaki elegánsan akar felöltözni.

2015. ápr. 11. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
sportosan elegánsan öltözködöm, de nem tudom mennyi ruhám van körübelül 1 szekrényi.
2015. ápr. 11. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Annyira vagyok elegáns, amennyire kedvem van hozzá. Egyik nap szépen, összeszedetten, fekete blézerben, és tökéletesen simuló fekete szűk farmerben megyek, másik nap apám kopott kockás ingében, és szakadt, laza farmerben.

A cipő vagy barna bakancs, vagy fekete, magas szárú Converse. Több nincs, nem is kell.

2015. ápr. 13. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, lemaradt, hogy 16/L
2015. ápr. 13. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem fogalmam sincs pólóból mennyi van, viszonylag sok, nadrágból 5 meg kb ugyan ennyi térdnadrág és egy rövid gatya. Van még két kapucnis pulcsi meg három vékonyabb bebújós amiket igazából pólónak is szoktam használni, és vagy 6 kockás blúz. Én nem igazán szeretek ilyen értelemben elegánsan öltözködni, inkább az a geek típus vagyok aki Star Wars-os tornacipőben meg Marveles, DC-s pólókban jár suliba. Egy darab magassarkúm sincs, mivel 180 cm vagyok nem is lenne túl előnyös xD Magas szárú tornacipőt hordok, télen meg bőr bakancsot.

15/l

2015. ápr. 16. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!