Lanyok! Nektek hany olyan felsőtok/oszzeallitasotok van, amiben suliba jartok? Kort is (? )
Mennyire vagytok elegánsak vagy sem? ( mármint csak egy "sima" póló vagy pici csipke itt, pici ott , stb....)
Nekem 15 evesen amit tavasszal is fel lehet venni ( szoval nem kötött pulcsi vagy ami nagyon meleg) 14 darab van?
( 3 vékony kardigan, 1 zakó, 6 rovidujju póló, 1 csipkés felső , 2 csíkos, 1 pöttyös felső )
Szerintetek most tavasszal,nyáron milyen cipőt vegyek fel az elegánsabb ruhákhoz? ( eddig magassarkuban jártam, de az mar meleg)
Szerintetek ez mar túlzás vagyishat tul elegáns a suliba? 2 csipkes ( 1 fekete es egy vajszinu) eredetileg pant nélküli topp ( hosszu)
Kep: [link]
Hát, én inkább ilyen grunge stílusú vagyok, abból is a minimálisabb fajta.
Van kb. 12 pólóm, 5 kardigánom, 4 kötött pulcsim (ezeket tavasszal is hordom, fázós vagyok), 3 szoknyám, 5 farmerom, 2 farmerdzsekim, 3 ingem.
Balerinacipő esetleg? Az elegánsabb.
Ha tudod hordani, szerintem nem vészes.
16/L
Én vagyok aki nem szokta számolgatni a ruháit... szóval fogalmam sincs miből mennyi van. 2 ruhásszekrénnyi. Az biztos. Nőies ruhákat hordok, szoknyák, fűzős felsők, magassarkú, akármik... nem tudom, nem mindent hordok, mivel azt szoktam felvenni ami elöl van a szekrényben. Engem nem érdekel az öltözködés.
Amit belinkeltél nem elegáns egyálta
Én sem tudom megszámolni, de kb két hétig tudok mást felvenni minden nap. A sportos dolgokat nem szeretem, valahol a teljesen hézköznapi és az elegáns között van a "stílusom". Szerintem hordhatsz nyugodtan csipkéset is iskolába, ha nem szólnak érte, hogy túl sokat mutat, stb.
A balerinacipőt ajánlom én is, vagy az ilyen elegánsabb félcipőket tavaszra, pl.
Ez a két csipkés felsőnek inkább fehérnemű hatása van. De ettől még felveheted egy kardigánnal, ami nincs begombolva.
Utcán persze mutogathatod a vállad, de a suliban nem illik.
Kivéve, ha 30 fok van.
Az elegáns stílusba nem férnek bele a vállpántos dolgok. A vállat mindig takarni kell, ha valaki elegánsan akar felöltözni.
Annyira vagyok elegáns, amennyire kedvem van hozzá. Egyik nap szépen, összeszedetten, fekete blézerben, és tökéletesen simuló fekete szűk farmerben megyek, másik nap apám kopott kockás ingében, és szakadt, laza farmerben.
A cipő vagy barna bakancs, vagy fekete, magas szárú Converse. Több nincs, nem is kell.
Nekem fogalmam sincs pólóból mennyi van, viszonylag sok, nadrágból 5 meg kb ugyan ennyi térdnadrág és egy rövid gatya. Van még két kapucnis pulcsi meg három vékonyabb bebújós amiket igazából pólónak is szoktam használni, és vagy 6 kockás blúz. Én nem igazán szeretek ilyen értelemben elegánsan öltözködni, inkább az a geek típus vagyok aki Star Wars-os tornacipőben meg Marveles, DC-s pólókban jár suliba. Egy darab magassarkúm sincs, mivel 180 cm vagyok nem is lenne túl előnyös xD Magas szárú tornacipőt hordok, télen meg bőr bakancsot.
15/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!