Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet jó minőségű cipőt...

Hol lehet jó minőségű cipőt kapni NEM online? Hispanitas, Salamander vagy hasonló kategória pl. van valahol, ahol lehet próbálni?

Figyelt kérdés
A Salamander bezárása óta nem találok.

febr. 3. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen cipő kell?

Irodába? Futni? Munkavédelmi?

febr. 3. 17:17
 2/9 A kérdező kommentje:

Hétköznapi vagy alkalmi cipőkről van szó, nyilván, nem speciális lábbelikről. Tudod, amiben elmegyek boltba, a gyerekért, étterembe, moziba. Téli, nyári, csizma, félcipő, szandál, esetleg utcai sportcipő, de azt könnyebb találni. Nem síbakancs, nem barlangászcipő, nem békatalp, nem villanyszerelő cipő...

(Futócipőt és munkavédelmit tudtommal nem gyárt a Hispanitas, a Salamanderben sem lehetett kapni.)

febr. 3. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyiért. Pl eccoba hiába kúldelek ha nincs rá 50 ezred.

Én skecherst keresek mindig vagy riekert

febr. 4. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Pikolinos.

Én nagyon szeretem.

Spanyolok nagyon ott vannak cipők terén.

febr. 5. 14:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó, a Pikolinosnak hol van üzlete Budapesten? Köszi!

Előtte szóló: Köszönöm! Az Ecco nekem nem vált be, ment a kukába, annyira kényelmetlen volt. (Ára nem akadály, a kédéskiírásban szereplő Hispanitas pl. drágább.). Rieker nekem nem tetszik, kicsit ódivatúnak érzem. Skechers van, de kicsit elegánsabbat szeretnék.

febr. 9. 05:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Hispanitast a Humanicban lehetne megnézni esetleg, talán ez maradt a Salamander bezárása után hasonló sokmárkás üzlet

Egy márka - fentebb említetteken kívül: Höglnek, Tamarisnak, Kazarnak vannak saját üzletei. Nekem férfiként csak az utóbbival vannak tapasztalataim, amik jók.

febr. 9. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:

A Vagabond is jó, legalábbis nekem volt pár nagyon jó cipőm onnan.

Fly London is jó márka, és ahogy nézem, van pár pesti bolt ami tartja.

febr. 9. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincsen Pikolinos márkabolt.

Ecipon szoktam rendelni.

Belvárosban a Petőfi utca páros oldalán tartja egy bolt, a Palvini, de ott még nem vettem.

febr. 9. 22:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
febr. 10. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!