Hol lehet jó minőségű cipőt kapni NEM online? Hispanitas, Salamander vagy hasonló kategória pl. van valahol, ahol lehet próbálni?

Milyen cipő kell?
Irodába? Futni? Munkavédelmi?
Hétköznapi vagy alkalmi cipőkről van szó, nyilván, nem speciális lábbelikről. Tudod, amiben elmegyek boltba, a gyerekért, étterembe, moziba. Téli, nyári, csizma, félcipő, szandál, esetleg utcai sportcipő, de azt könnyebb találni. Nem síbakancs, nem barlangászcipő, nem békatalp, nem villanyszerelő cipő...
(Futócipőt és munkavédelmit tudtommal nem gyárt a Hispanitas, a Salamanderben sem lehetett kapni.)

Attól függ mennyiért. Pl eccoba hiába kúldelek ha nincs rá 50 ezred.
Én skecherst keresek mindig vagy riekert

Pikolinos.
Én nagyon szeretem.
Spanyolok nagyon ott vannak cipők terén.
Kedves Utolsó, a Pikolinosnak hol van üzlete Budapesten? Köszi!
Előtte szóló: Köszönöm! Az Ecco nekem nem vált be, ment a kukába, annyira kényelmetlen volt. (Ára nem akadály, a kédéskiírásban szereplő Hispanitas pl. drágább.). Rieker nekem nem tetszik, kicsit ódivatúnak érzem. Skechers van, de kicsit elegánsabbat szeretnék.

Hispanitast a Humanicban lehetne megnézni esetleg, talán ez maradt a Salamander bezárása után hasonló sokmárkás üzlet
Egy márka - fentebb említetteken kívül: Höglnek, Tamarisnak, Kazarnak vannak saját üzletei. Nekem férfiként csak az utóbbival vannak tapasztalataim, amik jók.

A Vagabond is jó, legalábbis nekem volt pár nagyon jó cipőm onnan.
Fly London is jó márka, és ahogy nézem, van pár pesti bolt ami tartja.

Nincsen Pikolinos márkabolt.
Ecipon szoktam rendelni.
Belvárosban a Petőfi utca páros oldalán tartja egy bolt, a Palvini, de ott még nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!