Hol érdemes minőségi ruhákat venni, amelyeket évekig is lehet hordani?

Turikban. Időbe telik de olcsón lehet nagyon jó márkás dolgokhoz hozzájutni.
Vagy pl peek and cloppenburg, van graaf
Nekem tom tailor es jake markaju ruham van legtobb, ah en alkatomra azok passzolnak es kb 2020 ota vannak meg. Semmi bajuk

A pénztárcádtól is függ, meg a stílusodtól.
Nézz szét a Mystic Day és az Envy márkájú ruhái között.

A Blue Nature márkát imádtam. Régen több helyen is lehetett kapni. Nekem azok nagyon sokáig bírták. Sok darab akár 10 évig is.
Most ti hol találtok? Én megyeszékhelyen élek. Márkaboltjuk nincs itt, a butikok megszűntek, ahol volt régen. Webshopot nem találtam.

Miskolcon lehet kapni Blue Naturet.Van webshopja,ott fel van tüntetve több forgalmazó.
Best divat,My gardrobe,farmeráruház.
Itt van Blues ruha.

Nem vicc!
Munkaruházati bolt, meg katonai és vadászboltok.
Pl.: Munkaruha bolti ingem minőségben, semmivel sem rosszabb, mint a 4X drágább MÁRKÁS.

A munkaruházati és *valódi* sportruházati márkák tényleg tartós és vannak köztük olyan darabok, amik megállják a helyüket hétköznapi viseletnek, de mindenhova nem jók.

"de pl. ing, póló, bakancs mindenhova jó"
Nem jó mindenhova. Semmi sem jó mindenhova. Fazontól függ, hova jó. Van, ahova például semmilyen póló sem jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!