Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol érdemes minőségi ruhákat...

Hol érdemes minőségi ruhákat venni, amelyeket évekig is lehet hordani?

Figyelt kérdés
Korábban New Yorker, H&m és hasonló üzletekben vásároltam, de unom már hogy néhány mosás után összemennek a ruhák. Másrészt szeretnék tudatosabban vásárolni a környezetvédelemre jobban figyelve (tehát nem fast fashion üzletekben). Kinek milyen márka vált be?
ma 06:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Turikban. Időbe telik de olcsón lehet nagyon jó márkás dolgokhoz hozzájutni.

Vagy pl peek and cloppenburg, van graaf

Nekem tom tailor es jake markaju ruham van legtobb, ah en alkatomra azok passzolnak es kb 2020 ota vannak meg. Semmi bajuk

ma 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A pénztárcádtól is függ, meg a stílusodtól.

Nézz szét a Mystic Day és az Envy márkájú ruhái között.

ma 07:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Blue Natue,Envy,Mystic Day.A Reservedes felsőim is bírják.Ha a méretedet is tufod pontosan,ezek a márkák a vinteden olcsón vannak.De leárazáskor is jó áron vannak.
ma 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:

A Blue Nature márkát imádtam. Régen több helyen is lehetett kapni. Nekem azok nagyon sokáig bírták. Sok darab akár 10 évig is.

Most ti hol találtok? Én megyeszékhelyen élek. Márkaboltjuk nincs itt, a butikok megszűntek, ahol volt régen. Webshopot nem találtam.

ma 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!