Létezik még olyan lány, aki nem farmernadrágot hord? Vagy esélyem sincs, hogy egy ilyen lánnyal megismerkedhessek?
Akérmerre járok az utcán mindenhol csak farmeros-edzőcipős lányt látok. Esetleg akinek a felsője kicsit nőiesebb, az is alulra farmert vesz általában. :(
Engem (főleg lelki szinten) a nőies, romantikus lányok vonzanak, de számomra fontos az ehhez passzoló külső is, mivel azt látom meg először. Nyilván mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit visel, nem akarok senkit megváltoztatni. Az már úgysem lenne ugyanaz, mert a nőiesség akkor szép csak, ha belülről jön. :) 23/f
Kedves 30-as !
Latod,nem en rtelmezem felre!
En egy szoval sem modtam,hogy a noifarmert nyultak le!
Ugy amblokk egy-ket ruhadarabra gondolok!
Pl. A gyengebbek kedveert: harisnya,nyakkendo,Panama kalap,pilota napszemcsi, magaca nadrag!!
Oltony,amire kitalaltak a kosztum szot!
Es me sorolhatnam.
34!
Erdekesen forgatod ki a szavaimat,hogy megint csak a nok malmara hajtsd a vizet!
A vegen arra lyukadunk ki hogy veluk szinte semmi gond sincs! :)))
Igen hat a csajok tokeletesek!
Csak a fiukkal van a gond,azt mar megszokhattuk...
Jó, tegyük tisztába:
a kényelmes ruhának vannak fokozatai.
A melegítő nyilván a legpuhább, heverészéshez, otthoni munkához, esetleg a reggel-esti jógagyakorlataimhoz ez a legalkalmasabb.
A farmer a következő fokozat. Keményebb anyaga, gombjai stb. vannak, ergo pl. hason feküdni és olvasgatni a kanapén nem olyan jó benne, de pl. teljesen alkalmas, amikor munkában ülök, állok, járkálok, ha terepen vagyok (építkezés: létrára mászás, kosz, por, fröcskölő cementes lé stb.).
Aztán van a szövetnadrág, ami kényes: egyrészt viselni is, mivel vigyázni kell rá, nem jó hozzá bármilyen cipő, nem jó hozzá bármilyen felső, nyilván elegánsabb, kivágott vagy legalábbis finom anyagú való hozzá. Ez számomra alkalmi viselet. Másrészt nem vághatom be minden nap a mosógépbe, ha élére vasalt, akkor végig kell fércelni az éle mentén, hogy ne mosódjon ki belőle, aztán szárítani, vasalni, kibontani az öltéseket, és hopp, pár óra alatt már hordható is megint. NEM fogom minden nap végigcsinálni, amikor 2-3 helyen dolgozom napi 10-14 órát. Elnézést...
A szoknya dettó: egyrészt szökőévente találok egyet, ami jól áll (pukkadjatok meg, de az is farmerszoknya...), másrészt nem kényelmes: felcsúszik, lecsúszik, megint csak nem ugyanaz a cipő való hozzá, mint ami egy farmerhez, nem mehetek benne terepre (igen, nem fogok létrázni mászni benne, mert veszélyes).
Akkor már az egész ruhák eggyel jobbak, egy részük egész kényelmes, ezeket tavasszal-nyáron végül is szeretem, de ugye ezeket minden viselés után mosni kell, ha nem akarok hónaljszagúan mászkálni, ergo hetente max. egy-két alkalommal viselek ilyesmit, és azt is inkább ha munkában nyugis nap lesz és este valami program.
#38: "A szoknya dettó: egyrészt szökőévente találok egyet, ami jól áll"
Akkor ezek szerint én álomvilágban élek, és a fő probléma velem van, mert én eddig azt hittem, hogy egy nő azért hord szoknyát, mert ilyen a stílusa, személyisége, ezzel fejezi ki önmagát, nem pedig azért mert hú de jól áll neki. Ez utóbbi valahogy olyan szexuális áthallású véleményem szerint. De hát ezek szerint a mai világban már csak ez számít, nem a valódi érzések. Én sokkal inkább érzelmi síkon közelítem meg ezeket a dolgokat (ld.: öltöködés), ezért írtam azt, amit írtam. Nem hinném, hogy egy olyan lány, akinek a személyiségéhez nagyon passzolnak a nőies ruhák, nem hordhatna ilyeneket csak azért, mert nincs benne bomba alakja. Ez szerintem nagy blődség. Vagy csak egyszerűen kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!