Létezik még olyan lány, aki nem farmernadrágot hord? Vagy esélyem sincs, hogy egy ilyen lánnyal megismerkedhessek?
Akérmerre járok az utcán mindenhol csak farmeros-edzőcipős lányt látok. Esetleg akinek a felsője kicsit nőiesebb, az is alulra farmert vesz általában. :(
Engem (főleg lelki szinten) a nőies, romantikus lányok vonzanak, de számomra fontos az ehhez passzoló külső is, mivel azt látom meg először. Nyilván mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit visel, nem akarok senkit megváltoztatni. Az már úgysem lenne ugyanaz, mert a nőiesség akkor szép csak, ha belülről jön. :) 23/f
Sokminden befolyasolja a nok izleset. Ha valaki nap, mint nap szovetnadragot hord, akkor mar azt fogja csinosnak erezni, nem a farmert. Olyan lany kene neked baratnonek, aki a munkahelyen nem teheti meg, hogy farmert hord. Naluk nagyobb az eselye annak, hogy munkan kivul is igy oltozkodnek, legalabbis ritkabban hordanak farmert. Mert egy ido utan az elegans stilus lesz termeszetes a szamara, amibe a farmert nem fer bele. Legalabbis nem gyakran.
En mikor a Vodafone-nal dolgoztam, egyszeru telfonos ugyfelszolgalati munkatarskent, ahol sosem talalkoztunk ugyfelekkel, nem hordhattam farmert. Munkahelyi eloiras volt, amit szigoruan be is tartattak. Vagyis pentekenkent csak, akkor volt jeans-day, ahogy ez sok nemzetkozi cegnel szokas. Akkortajt jott divatba a leggings. :D Haza is kuldtek azt a lanyt, aki abban mereszelt jonni. Ott picsogott, hogy azt nadragkent arultak a boltban. Hosszitott felsovel, vagy tunikaval vette fel, ha igy jobban tetszik, de igy sem volt jo, mert csak a terd koruli szoknyahossz volt engedelyezett. Tehat igy miniruhanak minosult az osszeallitasa, harisnyaval.
En is kb. azota szoktam le a farmerrol. Persze hordok azt is, de ha tegyuk fel csak nadragban vagyok egesz heten, akkor a het napbol otszor tuti nem abban vagyok. Es ez nem fugg ossze a munkanapjaimmal, egyszeruen nincs kedvem mar kovetni ezt a tul laza, tul fiatalos stilust. Komolyabb hatast is kelt a szovetnadrag.
13-as vagyok, a vans cipős farmeres NŐIES csaj.
"WTF", kedves kérdező. :DD igenis, nőies és romantikus vagyok, attól függetlenül, hogy így öltözöm. nyilván nem csak romantikából áll a személyiségem, van egy bizonyos stílusom, ami öltözködésben, zenében, felfogásban egyaránt megvan nálam, ezt tükrözi az öltözködésem is. de ettől még igazi nő vagyok, nőiesek a mozdulataim, a hangom, az arcom, az alkatom, a sminkem, az egyéniségem. mert a nőiességnek elsősorban belülről kell jönnie. ezt jól tudja a párom is, akivel már több éve együtt vagyunk, és neki jó érzés rám nézni, mivel teljesen összhangban van a kinézetem a belsőmmel. egy elegánsan-romantikusan öltöző csaj is lehet kőbunkó az emberekkel (ismerek több ilyet is a munkahelyemen).
asszem te túlságosan is megrögzött vagy ezzel kapcsolatban, és személyes tapasztalatok hiányában nem tudod elképzelni, hogy aki elegáns, romantikus kinézetű, nem feltétlenül nőies személyiség.
túlságosan felületes vagy, egy embert nem lehet a kinézete alapján el/megítélni...
15-össel értek teljesen egyet.
Latod kerdezo,hogy kiverte a biztit egy-ket kislanynal a kerdesed!
Jonnek itt a kenyelemmel stb.
De ha forditott helyzet alakul ki es egy ferfi noies ruhakban talalja meg a kenyelmet mint ok a fiusban,akkor jonnek a homarozasok!!
Pusztan azert kell egy fiunak kenyelmetlen ferfias cuccokba jarni,hogy ezeknek es tarsaiknak megfeleljen...
Kedves Kérdező!
Specifikálnád kérlek, mit értesz "nőies, romantikus" alatt?
Mert csak sötétben tapogatózunk.
És akkor hadd pukkasszalak pár bevallottan romantikus farmeres összeállítással:
Ha ezek nem romantikusak, akkor semmi.
Ja és még kérdés: a virágos, színes mintás farmernadrág az oké vagy nem? Ráadásul van csomó olyan szövet (amúgy a farmer is szövet...) ami a farmer és a vászon, puplin közt van félúton, azokkal is bajod van?
24-es !
A farmer miota fius?
Hat bocs lehet en vagyok a hulye,sot!
De ha lanyos akkor miert hordjak a fiuk??
Meg is valaszolom!
Ha tudnad a tortrnetet ,akkor nem irnal butasagot!
Anno a foldmuveseknel terjedt el hol mashol mint amerikaban es a foldon dolgozo FERFIAK koreben,mint mukasruha!
Csak kesobb mar a hetkoznapokban is hordtak es nem a nok!
Hanem a ferfiak!
Csak a nok ezt is lenyultak a fiuktol ugy mint sokminden mast..
En a kerdesre valaszoltam!
Lehet az volt hulyen folteve... ?
Amugy ott vagyunk amit irtam,csak a kislanyokat ne vegyuk elo!!!
Ha homaroznek fiukat,benne lennetek? :)
Létezik női farmer és férfi farmer is, nem tudom, mit problémáznak itt egyesek.
Ha nem gyártanának női farmert, akkor nem hordanánk egyértelműen. Gyártanak, hordjuk, kész, ha meg ez valakinek nem tetszik, akkor nyaljon sót. Amíg gyártják őket, addig a nők is hordani fogják.
És azért hasonlítsunk már össze egy férfifarmert egy nőivel. Egy női darabba meglehetősen nehezen tudná egy pasi belepréselni magát "bizonyos dolgok" miatt.
Szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy "lenyúltuk a pasiktól", mert nem a ti farmerjeiteket hordjuk. Elég hülyén is néznénk ki benne.
Hatos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!