Létezik még olyan lány, aki nem farmernadrágot hord? Vagy esélyem sincs, hogy egy ilyen lánnyal megismerkedhessek?
Akérmerre járok az utcán mindenhol csak farmeros-edzőcipős lányt látok. Esetleg akinek a felsője kicsit nőiesebb, az is alulra farmert vesz általában. :(
Engem (főleg lelki szinten) a nőies, romantikus lányok vonzanak, de számomra fontos az ehhez passzoló külső is, mivel azt látom meg először. Nyilván mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit visel, nem akarok senkit megváltoztatni. Az már úgysem lenne ugyanaz, mert a nőiesség akkor szép csak, ha belülről jön. :) 23/f
Nyilván létezik, de kis számban.
Nem véletlenül, a lányoknak is fontos a kényelem, és hidd el, nehéz egész nap munkahelyen meg mindenütt helytállnunk habos-babos fidres-fodros romantikus ruhácskákban. Annak is van helye, ideje, nyáresti randik stb.
Meg mit jelent nálad a romantikus meg a nőies?
Nekem pl. van farmerem, van sima vászon szerű anyagból nadrágom, hordok leggingset nagy ritkán hosszított ruha jellegű fölsőkkel.
És persze van egyberuhám is, ha alkalmas az idő, nem bringával megyek munkába, nem kell terepre mennem (érdekes is lenne...) vagy van valami alkalom, akkor felveszem.
Nem lebeszélni akarlak amúgy, de a romantikus lelkű lányok is bőven hordanak mindenféle gatyát...
1. NŐT keress,ne lányt,egy nőnek általában már van stílusa egy lánykának...
2. Látva a sokk cicanadrágos lánykát én már egy elegánsabb farmert is tudok értékelni.
3. Ez Maghdzsar orszhagh,itt nem alakul ki megfelelő ízlés a gyermekben,mert a szülőnek sincs.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!