Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik még olyan lány, aki...

Létezik még olyan lány, aki nem farmernadrágot hord? Vagy esélyem sincs, hogy egy ilyen lánnyal megismerkedhessek?

Figyelt kérdés

Akérmerre járok az utcán mindenhol csak farmeros-edzőcipős lányt látok. Esetleg akinek a felsője kicsit nőiesebb, az is alulra farmert vesz általában. :(

Engem (főleg lelki szinten) a nőies, romantikus lányok vonzanak, de számomra fontos az ehhez passzoló külső is, mivel azt látom meg először. Nyilván mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit visel, nem akarok senkit megváltoztatni. Az már úgysem lenne ugyanaz, mert a nőiesség akkor szép csak, ha belülről jön. :) 23/f

2015. ápr. 16. 11:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem meg nem vagy gáz, kérdező, ez ugyanaz, hogy én sem állnék le egy olyan fiúval/férfival, aki melegítőnadrágot hord. Otthon se legyen rajta ilyen ocsmány darab. Max. ha kerti munkát végez, takarít, vagy épp az edzőteremben, vagy otthon tornázik, azt összeizzadhatja.

Neked a farmer a mumus, nincs ezzel gond.

De ilyen nőket inkább csak 30 fölött találni, nekik már nem alapdarab a farmer, inkább szövetnadrágot hordanak, ha épp nadrág van rajtuk. De ehhez neked is 30-asnak kell lenned, hogy összepasszoljatok a korotokat illetően is.

2015. ápr. 16. 15:12
 12/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, kedves utolsó hozzászóló! :) Akkor ezek szerint várnom kell még néhány évet. :)
2015. ápr. 16. 15:49
 13/45 anonim ***** válasza:
81%

ez mekkora hülyeség. farmerrel is lehet egy "romantikus" szettet összeállítani, nagyon sok csaj hord farmert pl. balerinával és egy elegánsabb felsővel.

de ez elég gáz hozzáállás egyébként. de komolyan, mi a gond a farmerrel?

én nőies, romantikus lány vagyok, de nem szeretek így öltözni. bár pont azt vettem eddig észre, hogy a lányok többsége épp hogy nagyon is nőiesen öltözködik az én vans cipős répa farmeros stílusomhoz képest.

2015. ápr. 16. 17:15
 14/45 A kérdező kommentje:
#13 Romantikus, nőies vagy és Vans cipőt hordasz répagatyával? WTF? Ha igazán olyan lennél, mint amilyennek írod magad, akkor eszed ágába nem jutna ilyen tömegcuccokat hordani. A megjelenés igenis tükrözi a személyiségét, ha ez nem így van, akkor az egésznek semmi értelme nem lenne. Talán fontos egy párkapcsolatban, hogy jó legyen rá nézni a másikra, nem? Nem sokat jelent az, ha valaki nőiesnek mondja magát, ha közben valahányszor ránézek, az ellenkezőjét látom. Engem fiúként egy nőies lány látványa ragad magával, egy lányt nyilván egy férfias férfié. Nem hiszem, hogy ebben bármi meglepő lenne.
2015. ápr. 16. 17:53
 15/45 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező, te konkrétan azt jelentetted ki az elején, hogy aki előnyben részesíti a kényelmet, az nem igazi nő, és azt éreztetted, hogy egy nadrágot hordó nőt kevésbé tisztelsz, mint azt, aki szoknyát hord. Ez azért kicsit durva volt, nem gondolod?

Megnéznélek, ha nap mint nap szoknyában, topánkában, meg fidresfodros ruhácskákban kéne járnod. Megelégelnéd egy idő után, garantálom. Hidd el, egy nőnek pont ugyanolyan érzései vannak, mint neked. Ő is megelégeli.

Az lehet, hogy te undorodva nézel rá egy nadrágot viselő nőre, de megsúgom, kevés az ilyen.

Ugye tisztában vagy vele, hogy nadrág mellé nem csak tucatcipőt lehet felvenni?

Csakhogy tudd, fekete farmer, raglán varrásos bordó-fekete póló, és kék farmerdzseki van rajtam. És jól érzem benne magam. Ettől még pont ugyanúgy nőnemű vagyok, és nem gondolom magam borzalmasnak, és nőietlennek.

Jönnek itt egy csomóan azzal, hogy csak a kislányok hordanak nadrágot, a nők már szoknyát. Hát ez is hülyeség. Nem a kor határozza meg, hogy kinek mi tetszik, hanem az ízlés. Sőt, a legtöbb 20-30 körüli NŐ is nadrágot hord. Miért? Mert már érettebb annál, hogy egy kényelmetlen, és alkalmatlan ruhadarabot hordjon azért, hogy nőiesebbnek lássák/érezze magát. Tudja, hogy anélkül is lehet az.

2015. ápr. 16. 18:06
 16/45 anonim ***** válasza:
76%
Jah, és még annyit hozzá tennék, hogy én sem járok ám mindig ilyen szinten fiús öltözetbe. Mindenki ember, vannak hangulatváltozásai. Én is hordok csinos inget, nőiesebb felsőt, néha magassarkút, ha olyan kedvem van. Nem várhatod el az ellenkező nemtől, hogy mindig a "tuti" formáját hozza. Nincs olyan nő, aki soha ne érezné magát kényelmetlenül szoknyában. Ha van is, baromi kevés.
2015. ápr. 16. 18:11
 17/45 anonim ***** válasza:
78%
Mintha azt írtad volna a kérdésedhez, hogy neked a személyiség a meghatározó, nem pedig a küllem, mégis mindenkit a ruházata miatt ócsárolsz. Gratulálok!
2015. ápr. 16. 19:14
 18/45 anonim ***** válasza:
9%

A kérdező sehol nem írt szoknyáról! Meg kéne tanulni szöveget értelmezni.

Az is lehet, hogy simán beérné a szövetnadrággal is.

2015. ápr. 16. 20:18
 19/45 A kérdező kommentje:
Így van kedves utolsó válaszoló. A szövetnadrág szerintem is teljesen rendben van. Csinos, nőies darab. Kár, hogy nem nagyon hordják. :(
2015. ápr. 16. 21:08
 20/45 anonim ***** válasza:
96%

Én azon lepődök meg, hogy van férfi, akit ilyen szinten érdekel a nők öltözködése.

Magam kedvére öltözök, nem érdekel, hogy másoknak tetszik-e, ha én jól érzem benne magam, de eszembe se jutna, hogy mikor egy kis ruhában vagyok, egy férfi nem a lábamat/alakomat/akármit néz épp, hanem azt, hogy "ahh de nőies stílus, tuti lelki társak lennénk". :D Engem estére megmosolyogtattál.

Amúgy biztos van, keresgélj, ha ez neked ily' fontos.

2015. ápr. 16. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!