Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?
Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?
Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?
#49 Mivel, hogy nők kezdték el hordani, ők tapasztalták már előbb milyen és láthatja bárki, leírják, hogy nagyon kényelmes, a legkényelmesebb nadrág féle. Én is ezt írom, hogy kényelmes, ezért hordom, nem azért, hogy melegnek nézzenek!
Nem fogok jönni a szoknyával, de a nők jöhetnek mindennel az nem zavar ugye?
#50 Nem tehetek róla, hogy a melegséggel párosítják, mondjuk ha piros vagy lila leggingsbe járnék, akkor megértem, de feketét nem kellene bzisnak nézni és szerintem nem is mindenki néz annak. Nem tud az ember olyan ruhát felvenni, ami mindenkinek bejön. Itt is kiírnak minden apró-cseprő kérdést öltözködésben, mert semmit nem tudnak eldönteni mi a ciki, mi nem. Ez irtó röhejes.
Egy normális farmer-póló összeállításban nem fognak hominak nézni és abba bele sem köt senki. Teljesen elfogadott viselet.
Igen a leggings kényelmes, ezt a csajok megírták nincs miről vitatkozni, de nem úgy írták hogy viseljétek pasik, hajrá ti is.
Felesleges linkelned arról, hogy a cicagatya kényelmes, ezt enélkül is mindenki tudja/sejti.
Illetve felesleges arról is érvelned hogy nyugatabbra mi van és itt mi van. Kérlek nyugaton a minimálbér a 3szorosa az itteni átlagkeresetnek, vagyis a legutolsó segédmunkás vagy bolti polcpakoló is 1 napi fizetéséből is 3szatyor ruhát tud venni, itt meg hagyjuk mennyit kell gürizni érte. Nyilván ott ahol fél óra munkával meg lehet venni egy felsőt/pólót nem akkora nagy dolog megvenni extrább dolgokat mint itt, ahol akár egy-két napi pénzbe is kerülhet egy alap ruhadarab. Itt az emberek kevésbé bevállalósak, hiszen sok szenvedés lehet egy olyan darab amit lehet sose fog felvenni, így érthető, ha kevésbé kísérletezik a magyar.
Míg nekünk sokszor drága sőt megfizethetetlen a Zara és a hasonlók, addig a szomszéd országban és még nyugatabbra teljesen tömegboltoknak számítanak.
Emiatt se érdemes a magyarokat nyugathoz viszonyítanod.
De ha az neked jobb és az kell hogy felvehesd a melegnadrágod anélkül hogy megnéznének akkor indulj hátra se nézz, nem fog senki sírni.
Az nagyon gáz, hogy van mikor férfi ruhákba szoktam járni?
Ezt azoknak a kedves hozzaszoloknak a figyelmebe ajanlanam akik itt negativ hozzaszolast konstataltak!
Ennel a belinkelt kerdesnel valahogy nem erzodott a pocskondiazas!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Elozo vagyok! Igy kenyelmesebb..
Erdekes,hogy a csajok ha tolunk lopnak valami ruhat a "kenyelem" szemponjabol akkor azt mindenki pozitivan viseli,de forditva mar nem igaz!
Csak azert ne viseljunk kenyelmes ruhat,ha noi ha ferfi,mert fiunak szulettunk???
Ha egy nonek azt mondom,hogy he ez ferfi viselet?! Akkor jon a valsz,hogy nem! Ez a noi valtozata a ferfinek!
Forditva,csogatya,harisnya,stb. Amikbol szinten van ferfi is itt mar nem allja meg a helyet jon a homarozas jo szokashoz hiven...
Hát igen ahogy írod a nők többsége hétköznap de még discoba se hajlandó női rucikba járni, szoknyát, harisnyát, hozzá való cipőt hordani, hanem a kényelmesebb farmer és sport cipős, balett cipős szerelésben járnak és leggingsben gyakran, szintén kényelmi okokból.
Szokták néha kérdésbe feltenni hogy öltözhetne nőiesebben, a többség már teljesen elszokott a nőies ruháktól.
Arról nem tehetek, hogy nekem a leggings bejön és nem kapni férfias fazonba.
Van ez a cikk, mitől lehet boldog valaki, én úgy járok és abba ami nekem jó, ahogy a belsőm akarja, másnak is így kellene és nem lenne annyi frusztrált és lesajnáló ember. 24-20-5 ezeket a pontok amik lényegesek nekem, mindenkinek úgy se lehet megfelelni, itt a többségnek nem jön be ok, de nálam ez nem = azzal, hogy akkor már ne is magam tetszése szerint öltözzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!