Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?
Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?
Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?
Folyton a kényelemről papolsz meg neked nem számít mások véleménye a leggingsedről közben meg szeretnél valami nőt magadnak, gondolom nem egy utolsó kukatölteléket aki másnak nem kell.
Viszont ha nőre vágysz akkor öltözz úgy mint egy férfi. Ha nem vagy egy férfiszépség, akire a nők buknak akkor az nyilván szerencsétlen helyzet de ezt lehet kompenzálni előnyös tulajdonságokkal.
Nekem pl. nem kellene egy olyan pasi, férfi aki ennyire kampányol egy olyan ruhadarab mellett amelyik egyáltalán nem férfias. Nem kell übertrendin öltözni, de hétköznap vagy egy buliba nehogy már a pasim leggingsben menjen egy normális farmer helyett. Ott látna utoljára a drágalátos.
Nem vállalnám hogy égjek a ruhája miatt. Nem baj ha nem a legmenőbb szettet viseli de ne égessen le.
Lehet ez azért van mert 29 éves vagyok és már kevésbé toleráns. Mondjuk engem az is taszít amikor a ropitestű fiúcskák lila meg narancssárga szűk nacikban vonulnak.
De Zolimanről azt gondolnám hogy huszonéves a megnyilatkozásai alapján, egy ennyi idős férfinek meg legyen ízlése, vagy ha az nincs (ahogy a példa mutatja) legalább erőltesse meg magát és vegyen fel normális göncöket.
A divat mindig szinte úgy nő ki, hogy az emberek szörnyülködnek rajta, nem tetszik nekik de idővel igen.
Én nem tartom egyáltalán a leggingset bzisnak, a csőnacik most divatosak, azért mert ez bőrhatású nem értem miért gáz. Én sajnálom, hogy a magyaroknak a ruházat mindennél fontosabb, nem fogadnak be újat a férfiak felől, csak a sablonos ruhákat fogadjátok el.
Én 30-as korosztályú vagyok, nálam csúnyábbak is vannak akiknek összejön csaj, én ilyen sorsú vagyok, ezért is öltözök így, mert megfogadtam pár éve, ha nem lesz nőm, akkor "nőiesen" járok.
És az sem értem miért nem lehet divat nálunk ha New Yorkban vagy Londonba stb az, én imádom főleg mert kényelmes és tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!