Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap bőrleggingsbe mennyire...

Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?

Figyelt kérdés

Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?

Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?

2014. dec. 25. 21:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
15%

Te tűröd? Akkor tűrd de ne papolj már róla.

Te mondod hogy harmincvalahány éves vagy és nem tudsz egy nőt felszedni! Nem érzed hogy veled van a baj?

Én is és a párom is 29 évesek vagyunk, és 9 éves a kapcsolatunk, és most várjuk a 2. gyereket. De őt leggingsben sose láttam... Ja bocs, 2 éve mentünk Bécsbe karácsonyi vásárba és rohadt hideg volt...és a farmerja alá felvette az egyik leggingsemet hogy ne fagyjon meg.

De ha nem vette volna fel rá a farmert most szingli lenne és nem jönne a 2. baba...

2014. dec. 27. 22:52
 42/118 A kérdező kommentje:

Nem egyformák az emberek, van az embereknek kb 1/3 részük, akiknek vagy nem jön össze párkapcsolat vagy nem is akarnak kapcsolatot, vagy ha össze is jön vkivel, rövid ideig tart és nem is lesz másik. A te párod szerencsésebb, de ne hidd, hogy ő tökéletes, a legtöbb pasinak vannak perverz vagy hasonló mániájuk, amiről nem tudnak általába a nők.

Én sorsom ezt hozta, vagy bejön az élet vkinek, vagy nem, nem tehet senki róla milyen az élete, főleg ha normálisan éli. Dicséretes a 2 gyereketek, gratulálok, én is szívesen élnék családba olyannal akibe szerelmes voltam huszon évesen, de nem kellettem neki.

Egyébként ti nők sem vagytok ám egyformák épp ma írt egy csajszi másik kérdéshez, hogy hordjam nyugodtan ha bejön, barátom közt is van aki ezt mondta őszintén.

2014. dec. 28. 10:44
 43/118 anonim ***** válasza:
26%
Én végig olvastam a kommenteket. Azt nem értem miért akarod itt megváltoztatni az emberek gondolkodását a divatról. Mindig Londonnal,New Yorkkal jössz hogy ott így meg úgy miért nem tanulsz nyelvet és utazol ki? Itt kb 5 évvel átlagosan le vannak maradva az emberek a divattal de ha valami ilyet hordanak is akkor is a páwák illetve ahogy előttem is mondták a "díszbuzák" Itt az emberek konzervatívak a divat terén és ez így is van jól hisz nem mi vagyunk a divat fővárosa. Egyébként csajozni nem kell barney stinson-osan elég egy farmer és ing vagy póló :)
2014. dec. 28. 10:54
 44/118 anonim ***** válasza:
43%
Lehet ez az új trend..akkor vegyél fel hozzá rózsaszín pólót, rózsafüzért meg legyen kefehajad és legyél 30 kiló. Mert hogy ez is divat. Lehet régimódi vagyok, de én azt szeretem ha egy férfi férfias, és nem flangál leggingsben.
2014. dec. 28. 10:56
 45/118 A kérdező kommentje:

Hát rózsaszín ruhát azt semmi pénzért nem vennék fel, és vékony alkatú vagyok, de alapjában férfias arcú. Jól látja a #43 h.sz. itt tényleg nem progresszívek az emberek nagyon is konzervatívok, sokan még a szocializmus divatja szerint öltöznek.

Ám érdemes a kényelmi szempontból elolvasni ezt a kérdést amit írok máshol is, milyen remek dolog ez a naci!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2014. dec. 28. 11:15
 46/118 anonim ***** válasza:
52%

Figyelj akkor hordjad, de nem kell erőlködnöd hogy meggyőzd az embereket és felesleges belinkelned más kérdéseket mert nem hiszem hogy bárki is el olvassa.

Itt az emberek nem olyan nyitottak. Lehet Angliában nem is venné észre senki mi van rajtad de ott a nők is sokkal borzalmasabban öltöznek, tekintet nélkül az alakjukra, adottságaikra....

Akkor inkább itt, és konzervativabban, de legalább nincs annyi elcseszett kinézetű ember.

2014. dec. 28. 14:19
 47/118 A kérdező kommentje:

Azért linkeltem olvasd el, hogy lásd mit írnak a leggingsről, én is azért hordom!

Az gondolom, hogy a "normális" öltözetű férfiak egy részén a nadrág a fenekébe bevág és kidomborodik a segge, a másikaknak pedig mint a tehénen a gatya úgy jár nem zavar? Engem meg ezek ami röhejes és idétlen, mégsem érdekel különösebben.

2014. dec. 28. 16:25
 48/118 A kérdező kommentje:
Csodálom, hogy felvette a leggingsedet, nem érezte magát bzinak és te őt.
2014. dec. 28. 17:18
 49/118 anonim ***** válasza:
15%

Én elolvastam a kérdést, amit linkeltél, és szerintem a lényege nem jött át: ezek női válaszok, lányokról szól a kérdés és ilyen tekintetben abszolút igazak a válaszok.

Őszintén nyár közeledtével várom az új kérdésed, hogy szoknyát hordani milyen kényelmes, miért nem hordhatnak a férfiak is szoknyát. :) (vagy ha már a trendnél tartunk maxiruhát akár)

2014. dec. 28. 18:26
 50/118 anonim ***** válasza:
31%
érdekes. rózsaszínt nem veszel fel de bőr leggingset igen? pedig egyformán homáros. Sőt... a melegek nagy része sem vesz fel ilyet, hacsak nem polgárpukkasztani akar. Úgyse figyelsz az itteniek véleményére, hord ha tetszik, de ne érdekeljen az se ha kiröhögnek. márpedig ha kiírtad a kérdést az egyértelművé teszi hogy érdekel mások véleménye.
2014. dec. 28. 18:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!