Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?
Figyelt kérdés
Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?
Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?
2014. dec. 25. 21:06
31/118 anonim válasza:
32/118 A kérdező kommentje:
Az első 2 hülyén néz ki én nem ilyen bénán hordom, takar elől, hátul és lezserül öltözök hozzá, nem úgy, mint az 1.2.
2014. dec. 27. 20:26
34/118 A kérdező kommentje:
2014. dec. 27. 21:12
35/118 anonim válasza:
hát ha a pasim ilyet akarna felvenni nem mennék vele egy helyre az tuti
36/118 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik te is és sokan leragadtak a XX.sz-ban, nem vették észre, hogy ez már a XXI.sz.új divatokkal, új trendekkel :D
2014. dec. 27. 21:43
37/118 anonim válasza:
Mégse hordják hála égnek ezt az új trendet.... :)
Sajnos nem érezném jól magam egy olyan sráccal akin leggings van, úgy érezném ő nem nőre vágyik hanem egy másik pasirA.....
38/118 A kérdező kommentje:
Akkor én is érezhetném a csomó nőnél akik legtöbbször farmert hordanak,meg gumicsizmát és bakancsot és melegítő alsót és fiús pólót és férfi tusfürdőt(mert annak jobb az illata ezt állítják), hogy fiúsak és a lányokhoz akarnak vonzódni.
2014. dec. 27. 22:21
39/118 anonim válasza:
Mégis te vagy a leggingsedben aki nem tud becsajozni.... Gumicsizmás csajok kézenfogva mennek normális kinézetű srácokkal.....
Lehet a gumicsizma is gázos de közel nem annyira mint egy leggin pasi.
40/118 A kérdező kommentje:
"normális kinézetű pasikkal" kb jó fele simán kinéz melegnek, de tényleg, az nem baj ugye? Engem tökre nem érdekel ki mit gondol, sajnos nálunk különösen igaz, hogy a lányoknak minden baromság megengedett, de a fiúknak semmi, és a fiúk még tűrik is a dolgot, kivéve én és aki kivétel.
2014. dec. 27. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!