Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?
Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?
Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?
Azt, hogy nem veszem magamra mert nem vagyok bakancsos kislány, de mivel a lányok szeretik a Timberland formájú cipőket eléggé ráb**t mert elég sok ilyen járkál pesten.
Az ha nem áll fel utcán séta közben az nem is baj.... már bocs... álljon fel otthon vagy bárhol amikor a pároddal vagy...
Igen? A lanyok szeretik?
Ennyi a magyarazat?
Hat egy-ket fiu meg a leggingseket szereti! Akkor mi van?
En is kenyelmesebbnek tartom a bringasgatyamat mint a farmert,vagy mas nadragokat es csak azert nem jar nekunk a kenyelem,praktika mert fiunak szulettunk??
Gondold mar att.
A szavaimat meg nem kell kiforgatni mert nem szo szerint ertettem,de ha nehezseget okoz az ertelmezese leirom erthetobben ,taszittanak a ferfiruhas pitcsak!
Téged taszítanak a férfiruhák csajok, neked az igazi nő tetszik.
Én meg pl. aki igazi nő vagyok (mert az, a magam kis magassarkújával stb.) neked az ilyen tetszene, de egy magamfajtának meg eszébe se jutna kezdeni egy cicanacis sráccal.
Végülis patthelyzet :))
Íme a legújabb férfi divatról, stílusról, menő cuccokról, hogy a nőknek tetszünk.
Hali!
Szerintem ne bőreggingsbe menj, mert ha van is olyan lány aki el tudja fogadni, alighanem akkor sem mer majd felvállalni mások megítélése miatt.
Ha meg annyira abban szeretnél menni, akkor inkább válassz egy egyszínű feketét, egy diszkrét inggel, vagy pulóverrel.
Amúgy vigasztaljon, hogy erre a lapra csak azok jönnek fel, akik vagy érintettek ebben az öltözködési formában, vagy éppenséggel akiknél "kiveri a biztosítékot".
Szóval van még egy széles réteg, aki elfogadó is ehet. Ez Rajtad múlik - bár én úgy látom a soraidból, hogy túlzottan rabja lettél ennek a kérdésnek... Jó lenne valamiféle lány melléd! :) - és én nem biztos, hogy a discóban keresném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!