Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?
Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?
Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?
Kedves 31-es!
Foleg toled kerdeznem!
Mivel a kosztümök egy zakóból, nadrágból illetve szoknyából állnak, hivatalos eseményre ezek megállják a helyüket. Egyik se férfi ruha, inkább csak klasszikus fazonok, melyek jellegükből adódóan nem simulnak, nem emelik ki az alakot.
Az hogy egy hivatalos eseményre vagy alkalomra egy nő nadrágkosztümöt vesz fel, ami női darab, nem ugyanaz hogy a homokos pasik cicagatyában parádéznak és aztán csodálkoznak hogy nőnemű lény nem áll velük szóba. Még jó hogy nem, egyszerűen kellemetlenül érezném magam egy leggingses hímnemű mellett.
Rajtam ma is harisnya volt meg térd fölötti egyberuha pedig 6 hónapos terhes vagyok, mégse járok macinaciban. Biztos nem mennék sehova olyannal aki nálam is nőiesebb...pedig ha valaki az, én az vagyok.
Most nem tudok, magamról egyébként se tudok megfelelőt.
De így áll és ilyenek a lábaim és az alkatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!