Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap bőrleggingsbe mennyire...

Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?

Figyelt kérdés

Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?

Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?

2014. dec. 25. 21:06
 61/118 anonim ***** válasza:
60%
Latod Zoliman! A linkemmel senki nem foglalkozik,csak az a meno ha a fiukat b..sz.g.tjak!
2014. dec. 29. 14:18
 62/118 anonim ***** válasza:
57%

Gondolom az ellensegeidnek ez a meno!:

[link]

[link]

Persze nem homarok! Izlesuk van ! Ahogy itt szoktak a megtevejedett pitcsakra irni!

2014. dec. 29. 14:23
 63/118 anonim ***** válasza:
79%

Kedves 31-es!

Foleg toled kerdeznem!

2014. dec. 29. 14:24
 64/118 anonim ***** válasza:
31%

Mivel a kosztümök egy zakóból, nadrágból illetve szoknyából állnak, hivatalos eseményre ezek megállják a helyüket. Egyik se férfi ruha, inkább csak klasszikus fazonok, melyek jellegükből adódóan nem simulnak, nem emelik ki az alakot.

Az hogy egy hivatalos eseményre vagy alkalomra egy nő nadrágkosztümöt vesz fel, ami női darab, nem ugyanaz hogy a homokos pasik cicagatyában parádéznak és aztán csodálkoznak hogy nőnemű lény nem áll velük szóba. Még jó hogy nem, egyszerűen kellemetlenül érezném magam egy leggingses hímnemű mellett.

Rajtam ma is harisnya volt meg térd fölötti egyberuha pedig 6 hónapos terhes vagyok, mégse járok macinaciban. Biztos nem mennék sehova olyannal aki nálam is nőiesebb...pedig ha valaki az, én az vagyok.

2014. dec. 29. 14:50
 65/118 A kérdező kommentje:
Pedig elhihetnéd, hogy az én esetemben de sok más pasi esetében édes mindegy mennyire férfiasan van felöltözve! Engem nem zavar ha melegnek néznek, nézzenek ha nekik jól esik. Nem értem ha felveszek leggingset vagy harisnyát akkor miért leszek nőies? Mert ha párducosat vennék magas sarkúval akkor megérteném.
2014. dec. 29. 15:10
 66/118 A kérdező kommentje:
(Pedig elhihetnéd, hogy az én esetemben de sok más pasi esetében édes mindegy mennyire férfiasan van felöltözve!) *akkor sem fog csajt szerezni vagy nem fog bejönni vmelyik csajnak.
2014. dec. 29. 15:13
 67/118 anonim ***** válasza:
17%
Ha csúnya pasi vagy és nem kellesz a nőknek és így akarod kompenzálni azt hogy senki nem vesz észre akkor megértelek....így legalább megnéznek, kétes hírnév is hírnév....
2014. dec. 29. 15:20
 68/118 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Tom Cruise, de nem is vagyok csúnya, átlagosnak mondanám, nem érted mit írtam; attól még hogy férfias egy férfi és normális még nem fognak bukni rá a nők. Ha próbálkozik se sikerül sokszor.
2014. dec. 29. 17:13
 69/118 anonim ***** válasza:
95%
tegyél már fel egy képet hogy hogy áll neked a leggings.
2014. dec. 29. 18:10
 70/118 A kérdező kommentje:

Most nem tudok, magamról egyébként se tudok megfelelőt.

De így áll és ilyenek a lábaim és az alkatom.

[link]

2014. dec. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!