Holnap bőrleggingsbe mennyire jó ötlet discoba menni pasinak?
Figyelt kérdés
Mennyire néznének és mennyire lenne melegem benne, vékonyba vagy béleltbe menjek, ha kint is kell lennem?
Srácok ti próbáltátok már akinek tetszik?
2014. dec. 25. 21:06
12/118 anonim válasza:
jól látom hogy ez női nadrág?
13/118 A kérdező kommentje:
Igen női, de nézd meg a férfi változatot [link] alig van különbség. New yorkba vagy londonba nem tesznek különbséget ami alap fekete, vagy egyszínű. Ez unisex naci,csak mindenki annyira komolyan veszi és a nőknek tulajdonítsa, pedig hordhatja férfi is.
2014. dec. 25. 22:38
14/118 anonim válasza:
hát ez baromi undorító. nőként se venném fel
15/118 A kérdező kommentje:
Hát kinézetre nem tetszik általában sokaknak, de vannak minden féle színben, én a kényelme miatt szeretem, nem a kinézete miatt, nagyon kényelmes és könnyű, van béléses is, csak nálunk inkább feketékbe kapni, nincs választék.
2014. dec. 25. 23:16
16/118 anonim válasza:
Ez borzalmas..ha a haverom ilyet hordana, különösebben nem érdekelne, de tuti nem jönnék össze olyan pasival, aki így öltözik.
17/118 anonim válasza:
Hát a képen eléggé kiadja a csomagot. Mint a nőknél a tevepata. Egyik sem olyasmi amit mutogatni kéne.
18/118 anonim válasza:
És magassarkút is húzol mellé, mint az első képen?
19/118 A kérdező kommentje:
Én is azt tapasztalom, hogy az embereknek nem tetszik, mondjuk kicsit furcsállom miért olyan taszító, a bőr ruhák nagyon is elegánsak és divatosak, azért mert ez passzos azért már undorító?
Én olyan pulcsival, kabáttal hordom, ami takar elől, hátul, arról nem én tehetek, ha vki nem így hordja, vagy a nők amikor divat volt nem takarták..
Nincs kikötve, hogy magas sarkúval kellene hordni, a gumi csizmát se kell munkás ruhával és vasvellévál hordani.
2014. dec. 26. 10:24
20/118 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, hogyha egy leggings ennyire nem feszül és több helyen tiszta ráncos. Vegyél fel olyant, ami rendesen feszül, és rád tapad mindenhol, mert ezek a linkeltek elég kinyúlt, elhasznált kinézetűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!