Mi a véleményed a meggingsről?
Nem kötelező tetszeni persze, de megfigyeltem nálatok nőknél sokkal jobban fontos az öltözék,hogy van öltözve, mint a belső tulajdonság és maga az ember egyszerű ruhában vagy emberileg, szokásokban milyen, csak a pillanatot nézitek én ezt tapasztalom, mint amikor gyümölcsöt vásároltok és ha tetszik külsőre egyforma szép, akkor jó, de ha nem ugyan olyan mint amit elvártok, akkor már nem érdekel.
Mondjuk vannak béna fajták aláírom, nálunk boltokba nem is lehet kapni olyant ami jól néz ki, én is legtöbbször fekete latex hatásút hordok, de ha lenne kínálat vagány mintájúak, akkor azok hidd el nem néznének ki rosszul.
Amúgy nekem az öltönyhöz is tetszik ahogy itt láthatóak, a divat mindig változik, jól hozzáöltözve nem néz ki bénán.
Nem a külső az elsődleges. Nem zavar az hogy ha nem csőnacit hord hanem bővebbet. Nem zavar ha a sötét klasszikus színeket szereti és nem a fiatalosabb mintát. DE ne hordjon már olyan nadrágot (vagy akármi ruhadarabot) amely miatt én szégyellném magam ha elmennénk valahova együtt. Az hogy valaki épp full divatos vagy nem annyira trendkövető az nem probléma főleg egy bizonyos kor fölött nem baj ha nem mustár bakancsot hord meg cuppanós farmert hanem visszafogottabb holmikat de egy leggings elég cikis viselet még 16 évesen is nemhogy egy férfin.
És nem kell örökké azzal jönni hogy jajj a csajok is hordanak lezser pólót meg gatyát azért egy leggingsel nem egy kategória.
Mit veszel fel nyáron? Szoknyát?
Mert szerinted a farmer nadrágos nők azokkal ugyan olyan megjelenni vagy szórakozó helyen nézni, mint a szoknya+harisnya együttesbe? Egyébként nincs egyetértés a leggingsről az emberek közt se, a nőknél sem, mert van aki nadrágnak mondja van aki meg nem. De nem egyformák, szabásra sem, van ami tényleg nem nadrágra hasonlít, de van ami igen, nekem is van mind 2 fajta, nadrág fazonút hordom utcára.
Nyáron halásznadrágba járok, miért szoknyába járnék?
Egyébként nem érdekel már ki mit gondol róla, kicsit vissza olvastam a válaszokat. Az a lényeg hogy nekem bejön, akkor nem tud érdekelni mit gondolnak róla. A csajok is máshol kikérték maguknak, hogy nem attól lesznek nők, hogy szoknyában és harisnyával, női cipőben járnak gyakran, hanem amibe, ahogy a férfiak is.
Én vagy aki meggingst, vagy csípő nadrágba szeret járni pasiként, attól még férfi marad, nem ezen múlik, az pedig, hogy sokak nem fogékonyak az újdonságra, az ő bajuk, ultra konzervatív itt sok ember, az is az ő bajuk. A kényelemről, ez is úgy van mint más nadrágoknál, ha jó méretű nem kényelmetlen, a pamutos anyagú sem, és a latex hatású sem. Nem hiába ilyen anyagból gyártják a sport, torna, vagy a reklám dressz ruhákat sem.
Annyi a megoldás hogy megkéred a párod (már ha Nőnemű) hogy legyen kedves gyakrabban nőiesnek lenni mert neked tetszik ha szoknyában magassarkúban van. Ha nem áll tőle távol akkor megteszi.
Cserébe pedig te meg öltözz férfinak.
Vicces hogy nőiességet vársz közben te nem öltözöl férfiasnak. Mégis milyen alapon várod el a szoknyát és a magassarkút ha te magad cicanaciban jársz?
Egy férfi minimum farmer+ ing + zakó. Legging meg cuppanós csőnaci sehol nem szerepel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!