Mi a véleményed a meggingsről?
"Tetszik, egy olyan zenészen, akiről tutibiztos100%-ra tudom, hogy nem meleg"
Itt van a kutya elásva. Azt hiszed, és a hozzád hasonlóan gondolkozó, hogy azért akar vki cica-magging-leggings nacit hordani, mert meleg és ország-világ tudtára akarja adni. Hát nem, nem erről van szó jobbára, én sem vagyok meleg és sztem a kérdező sem. Elég buta és gyerekes egyből a melegséggel párosítani ezt, a melegek nem hordanak ilyeneket, aki meleg az ugyan úgy ad magára és férfiasan öltözik, mint bárki.
Szóval ezért se érdekel ki, mit gondol, hol érdekel, aki épp meglát mit gondol? Gondoljon amit akar, az ő baja, hogy nem jól gondolkozik.
Igen! Ez a gond ezzel az orszaggal,hogy tobbnyire buta egyetemistak lakjak es meg butabb hozzaszolasokkal egy igazi butacsoportot hoznak letre,ami abban nyilvanul meg,hogy ha egy ferfi kenyelmesebben szeretne olzozni,ugy ahogy a nok teszik,tehat bevallalnanak egy nem szurke eger szerelest ,akkor azt rogton homar kategoriaba soroljak!
De az olyan noket akiket belinkeltem konkret ferfi oltozetben,azokat meg veletlenul sem,hanem ilyenkor jon a megszokott sablonmagyarazat ,hogy "van stilusa" ill."tudni kell viselni"...
De persze az ilyen jellegu kerdeseknel valahogy ez sosem hangzik el!
Én sajnálom, hogy ilyenek az emberek egy része, annyira komolyan veszi az öltözéket, én is járok emberek közt, de egyáltalán nem nézem, ki hogy van felöltözve, mit hord. 2 fajta ember van, mint én és aki állandóan nézi kin milyen ruha van, hogy áll rajta stb. És ezen agyal és ezt rágja magában, meg a barátjaival.
Én szeretnék megginges pasikkal találkozni, minden féle színbe, fazonúba, de aszt kell hinnem, hogy ez nem lesz, a férfiak, srácok nem mernek és akarnak semmi újat, vagy egyedit hordani.
Nem párosítom feltétlen a melegséggel, de egy cicanacis férfiról nagyobb eséllyel nem tudom majd eldönteni. Mindössze ennyiről van szó.
És mielőtt lebutázol, vagy leprimitívezel bárkit, ismerd meg személyesen, és tölts el vele legalább egy fél napot. Akkor oké. De így nem.
Amúgy egy férfi ruhába öltözött nőnél is bizonytalan lennék, ha első látásra kéne eldöntenem, hogy melyik nemhez vonzódik. Amit persze nem tudok megmondani, hiszen ez nem az öltözködésen múlik. De egy benyomást akkor is kelt, ez letagadhatatlan. Emberi ösztön.
90%-ban Zoliman okoskodik mindenhol.
Sajnos neki majd újra kell születnia valamikor talán a távoli jövőben mert ebben az életében nem fog az utcán meggingses srácokba botlani úgy hogy ez normális viselet lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!