Mi a véleményed a meggingsről?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Ez sem zavar gondolom senkit rajtam kivul?
Csak a Zolimannal van baj ugye?
Zoliwoman 30+ évesen divatkövető szingli... :D
Épkézláb nő nem vállal fel, és te se érted miért...
"A divatot követem"
Eleg szomoru, hogy nincs sajat stilusod.
Miért nem mindegy hogy mibe járok? Nincs köze a ruhámnak a kapcsolataimhoz, de elég furcsa ha te még nem hallottál átlagosan öltözött férfiak párkapcsolati problémáiról, vagy hogy a nők azzal jönnek miért nincs jó pasi? Átlag pasikkal van a probléma, nem velem!
Egyéniségről halottatok már? Én egyéni vagyok legginsben, pedig ez divat is, szóval érdekes. Az se érdekel és hidegen hagy benneteket,hogy "stílus maga az ember". Azaz ha valaki másképp öltözik, akkor van saját stílusa. Ezt sokan nem fogadják el, akkor jönnek azzal, hogy Úristen, nemá, hogy áll má rajta, én nem venném fel.
Utolsó elég buta lehetsz vazee: szerinted hülye dolog a divatot követni, mások meg azt követik, főleg a nők, akkor?
Kib*szo*tul nem érdekel senki.
AKKOR MINEK ERŐLTETED ITT A KÉRDÉSED? HA TÉGED NEM ÉRDEKEL MÁSOK VÉLEMÉNYE ÉS NEKED JÓ ÍGY AKKOR MINEK AKARSZ BÁRKIT MEGGYŐZNI HOGY NEKED VAN IGAZAD ÉS TE VAGY A JÓ ÉS MINDENKI HÜLYE???
FOGD FEL HOGY AZ EMBEREK 90%A EGY NYILTAN FELVÁLLALT KCSÖGNEK FOG NÉZNI TÉGED, A MARADÉK 10% PEDIG UGYANILYEN "EGYÉNISÉG" VALAMILYEN FORMÁBAN MINT TE....
Ez mindig így van ami nem hétköznapi öltözet vagy nem divat, hogy furcsállják. De mondjuk érdekes a válaszolók, Zolimant, mert tetszik neki a meggings, passzos sztreccs nadrág, pedig ez tényleg menő volt évekig több nálunk fejlettebb, szabadabb országban. Én utána olvastam ennek és ami ezzel kapcsolatos, olvastam, hogy a 80.években a férfi sztároknál jött divatba ez a most ismert latex leggings, vagy akkori nevén sztreccs naci, akkor a nők is elkezdték hordani, ugyan úgy mint a harisnya vagy a nadrágot is a férfiak hordták először, utána a nők; [link]
Szóval ha tetszik valakinek, tőlem hordja, biztos lesz akinek tetszeni fog vagy közömbös lesz iránta, és lesz akinek nem jön be, de ez szinte mindennel így van.
Felénk ez történt. Pár hónappal ezelött egy nagy üzletben vásároltam és ott láttam ilyen öltözékben egy pasit és egy csajt, semmi kivetni valót nem lehetett megálapítani, a vásárlók jöttek mentek. :)
Egy héttel ezelőtt egy multiban vásároltam, ott egy pasit láttam hasonlóban, hát az eladó csajok eléggé rajzottak körülötte, a pénztárnál alig vettek észre, hogy már fizetni szeretnék.:) Csak egy megjegyzés... Szerintem sportossan és jól néztek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!