Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok!! Valóban gáz tinilányk...

Lauka00 kérdése:

Lányok!! Valóban gáz tinilányként ha a nadrágjaimat fel húzom rendesen a derekam fölé?? Nem értem mi a baj vele..többi lent

Figyelt kérdés

Múltkor torna órán az öltözőbe mikor a harisnyát húztam fel az egyik csaj oda szólt nekem, hogy ,,húzd már fel a harisnyát a nyakadig mint öreganyám úgy nézel ki “

Majd fel vettem rá a farmert aminek a dereka jóval a köldököm fölé ért és ismét meg szólt, hogy tüdő gatya nagyi vagyok..

Azóta szoktak így csúfolni néha..

Szerintetek mi a gond vele? Én szeretem így hordani nekem kényelmes..

Ti hogy hordjátok??

ma 17:52
 1/5 anonim válasza:
86%

Szerintem egyáltalán nem gáz, ahogy hordod a nadrágodat. A lényeg, hogy neked kényelmes legyen, ne az, hogy mások mit gondolnak.

18/f

ma 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Gáz bizony. Nincs hátulról feneketek, csak egy hatalmas magas téglalap. A felsőruházat/felsőtest kisebb, mint a gatyátok fele, torz. Rövid gatyátok a hason van, nem a lábon, hátatok közepén eláll, bár ott semmi keresnivalója nem lenne egy nadrágnak.
ma 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi gáz benne.
ma 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, az a gáz hogy most meg aza divat, hogy mindenkinek látszik az alsóneműje, és még be is szólogatnak annak akinek nem.

Oké, hogy nem tetszik nekik, vagy hogy esztétikailag talán kifogásolható (mint amúgy minden a Földön). Nem az ő dolga, ne szóljon bele.

ma 19:48
 5/5 A kérdező kommentje:
néhány hónapja kezdtem el így hordani, hogy fel húzom rendesen a nadrágot a derekamon..anyám beszélt rá mikor unokanővérem hozott nekem néhány kiselejtezett nadrágot, hogy próbáljam fel őket..mindegyik dereka felért a bordámig..először fura volt de aztán úgy meg szoktam h már nem tudnám máshogy hordani
ma 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!