Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért menő nem rendesen...

Miért menő nem rendesen felöltözni télen?

Figyelt kérdés

Az öcsém mesélte, hogy nemrég amikor volt hó, azon versengtek az osztálytársaival, hogy ki mer kimenni az udvarra egy szál pólóban, és úgy hógolyózni. Ezt még megértem, de kb egy hónapja kirándultak az osztályával és én kísértem el őket, erre azt mondja a kocsiban, hogy melege van és elővett egy farmer rövidnadrágot. Mondtam neki ne vicceljen már, ilyen időben. De azt mondta hogy másokon is az lesz, higgyem el neki. És így is lett.

Nem értem, miért gondolják, hogy menő nem rendesen felöltözve lenni télen?

tegnap 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A hülyeség a hülyék körében menő, az értelmesebbje régen is fel tudott normálisan öltözni, meg most is.
tegnap 15:06
 2/3 hosszúhajú ***** válasza:
100%
mert a divat felülírja a józan eszet és az egészséget. emlékszem vagy 20 éve mikor a csípőnadrág bejött, hirtelen mindenki azt vett. aztán meg jöttek a vese-megfázások. akkor meg előjöttek a derékmelegítővel. szóval a hülyék előbb megfázatták magukat divatból, aztán meg divatosan tudták kezelni a bajt. közben meg szenvedtek :D a csordaszelem - közben pedig megy a nagy duma hogy őket nem érdekli semmi, meg ők egyéniek. de nem veszik észre hogy pont a másik miatt csinálják - ahogy te is írtad a példádban.
tegnap 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
66%

Ne is mondd, pont a tiéd alatt van egy ilyen kérdés https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Én is ma láttam egy haspólós lányt az utcán, gondolkoztam is hogy rászólok hogy legyen már esze. Hihetetlen hogy milyen buták az emberek.

tegnap 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!