Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen alsóneműt használjon...

Milyen alsóneműt használjon az, akinek nem fér el rendesen a "csomagja"? (érzékeny topic)

Figyelt kérdés

Ha sem a heréknek, sem a pénisznek nincs elég hely? Próbáltunk mindenféle hagyományos alsógatyát, de nem vált be egyik sem. Se fecske, se rövid- se hosszú szárú boxer, se azok amiket "pouch boxer"-ként árulnak. Nagyobb méret már nem lehet maga a gatya, mert az meg derékban és lábszárban lenne túl bő.

Bocsánat, ha valakinek ez a kérdés túl indiszkrét vagy személyes vagy tabu, de jó lenne választ találni.

jan. 2. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen nincs!

Egyszerüen más fazont, más márkát kell keresni.

jan. 2. 20:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kérdezem, hogy milyen márkát, milyen fazont ajánlotok?
jan. 2. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
lobogós boxer.
tegnapelőtt 01:46
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, lobogos kitágult gumirozásu boxert.
tegnapelőtt 02:01
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Egyszerűen nem tudod a méreted. Túl kicsit veszel.
tegnapelőtt 09:00
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
El nem tudom képzelni, hogy egy laza, bő boxerban nem fér el a csomagod!
tegnapelőtt 10:03
 7/11 A kérdező kommentje:

#5 Többféle méretet is próbáltunk már. Mint mondtam, ennél nagyobb már nem lehet, mert leesik.

#6 Vagy a gatya esik le vagy a csomag lóg ki alul, hogyha bő és laza a gatya.

tegnapelőtt 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de nehezen hihető, hogy alap állapotban 30+ cm-es a farkad. Mert ha tényleg így van, az már orvosi eset.

Továbbá feltételezem nem alsógatyában flangálsz az utcán, van rajtad nadrág is. Így senki nem lát semmit.

Egy ilyesmiben nem fér el a szerszámod? :O [link]

tegnapelőtt 10:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Csak mert valaki nem alsógatyában flangál, még a nadrág alatt lehet kényelmetlen.

És igen, orvosi esetről van szó egyébként. De nem egészségügyi tanácsért jöttünk.

(Egyébként nem állítottam, hogy az ÉN "szerszámomról" lenne szó.)

tegnapelőtt 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor varrass térdig érőt, ha a konfekcióméret nem jó az extremitás miatt! Más lehetőséget nem tudok elképzelni.
tegnapelőtt 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!