Milyen alsóneműt használjon az, akinek nem fér el rendesen a "csomagja"? (érzékeny topic)
Ha sem a heréknek, sem a pénisznek nincs elég hely? Próbáltunk mindenféle hagyományos alsógatyát, de nem vált be egyik sem. Se fecske, se rövid- se hosszú szárú boxer, se azok amiket "pouch boxer"-ként árulnak. Nagyobb méret már nem lehet maga a gatya, mert az meg derékban és lábszárban lenne túl bő.
Bocsánat, ha valakinek ez a kérdés túl indiszkrét vagy személyes vagy tabu, de jó lenne választ találni.
Ilyen nincs!
Egyszerüen más fazont, más márkát kell keresni.
#5 Többféle méretet is próbáltunk már. Mint mondtam, ennél nagyobb már nem lehet, mert leesik.
#6 Vagy a gatya esik le vagy a csomag lóg ki alul, hogyha bő és laza a gatya.
Ne haragudj de nehezen hihető, hogy alap állapotban 30+ cm-es a farkad. Mert ha tényleg így van, az már orvosi eset.
Továbbá feltételezem nem alsógatyában flangálsz az utcán, van rajtad nadrág is. Így senki nem lát semmit.
Egy ilyesmiben nem fér el a szerszámod? :O [link]
Csak mert valaki nem alsógatyában flangál, még a nadrág alatt lehet kényelmetlen.
És igen, orvosi esetről van szó egyébként. De nem egészségügyi tanácsért jöttünk.
(Egyébként nem állítottam, hogy az ÉN "szerszámomról" lenne szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!