Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 40 alattiak, miért nem veszite...

40 alattiak, miért nem veszitek a fáradtságot, hogy rendesen felöltözzetek?

Figyelt kérdés

Természetesen vannak kivételek. De ez a pufidzseki, melegitőalsó, répanaci, tornacipő korszellem ez miért ragadt így meg? Legfőképp mi a fene ez a Nike mánia, amikor ronda is meg gagyi is?

Nem kritizálni akarok senkit, én nem itélkezem ruha miatt, mert gyakran anyagi kérdés, a csóróság meg itthon általános.

Inkább az érdekel, hogy amikor a semmiből kell felöltözni, akkor egy springfield helyett mi visz be egy sportruházatba? Mi miatt gondolod, hogy ez a te szinted, ez te vagy?

nov. 25. 12:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Bár 40 éves vagyok, a felsoroltak közül a tornacipőket hordom, szeretem, főleg nyári időszakban. Főleg Converse, Vans, Tisza cipőim vannak. Szerintem jól néznek ki és kényelmesek is.

De a többit én sem hordom. Melegítőben még otthon sem szoktam lenni.. Nike cuccom meg szerintem életemben nem volt. Ha nagyon a sportruhákat nézzük, Adidasból van pár pólóm, meg rövidgatyám.

nov. 25. 13:08
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Mert nekik ez tetszik . Miért zavar az téged, hogy más mit visel? Ha neked ez a stílus nem jön be, hordj mást, de ne a többieket kritizáld!
nov. 25. 13:22
 3/26 anonim ***** válasza:
49%

Amíg turkálók léteznek, addig felöltözni ízlés, és nem pénztárca kérdése. Ez alól legfeljebb a cipő a kivétel, bár szerencséje azzal is lehet az embernek (mérethibás vásárlás volt, egyből kidobta az angol/német/holland és itt kötött ki, de azért ez ritka).

Cipőn kívül akármilyen stílusban fel lehet öltözni, és kell is, hogy az embernek legyen a "pecázni mentem" cucctól kezdve farmer-cargo nadrág-chino pantalló-öltöny vonalon mindene, a hétköznapi stílusában több is, hozzájuk való ingekkel, pólókkal, pulóverekkel, kabátokkal.

Ez fast fashion boltokból összeszedve is közel milliós tétel lehet. Turkálóból meg 1000 Ft-os darabáron (hja kérem, nem csak HÁDA létezik) megáll 100 ezerből, és akkor a bozóttól az operáig mindenhova el tudsz menni, és nem fogják megmondani, hogy honnan vannak a cuccaid. Persze a turkálózást is tanulni kell, meg nem árt, ha tudja az ember, hogy mit keres, mi áll jól neki, meg a lelakott darabokat nem kell elhozni onnan (viszont a javíthatót, alakíthatót meg fel kell tudni ismerni).

Mondjuk akinek a melegítőnadrág megfelelő hétköznapra, annak nyilván hiába magyarázom.

nov. 25. 13:28
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

Léteznek olyan emberek, akiket nem érdekel hogy mit vesznek fel.

Én nem tudom, hogy lehet így élni, de az ő dolguk

nov. 25. 13:29
 5/26 anonim ***** válasza:
88%

A répanaci az milyen? Anno így hívtuk a skinny farmert is, nem tudom azzal mi a gond. A tornacipő meg kényelmes 🤷‍♀️ pufidzsekit nem hordok, de gondolom jó meleg.

30 vagyok

nov. 25. 13:40
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
#5, a répa és a skinny nem teljesen ugyanaz. A répának szűk a szára, de felfelé bővül.
nov. 25. 14:29
 7/26 anonim ***** válasza:
57%

Mint ahogy az átlag embernek vastagabb a combja mint a bokája. :D szóval a skinny farmer is “bővül” felfele.

nov. 25. 14:36
 8/26 anonim ***** válasza:
88%

Azt viselek, amit akarok, nem egy internetes megmondóember szavára fogok kényelmetlen cuccokat hordani.

Kedvencem a melegítő, abban mindent lehet csinálni, kertészkedni, bevásárolni, sétálni, pihenni. Nem kell 100 nadrágot tartanom a szekrényemben.

Télen csakis pufi dzseki, véd a széltől, esőtől, meleg és kényelmes.

Nike cuccom sosem volt, nem is lesz. Tornacipő számomra kényelmetlen, így sportcipőt húzok, amit nem kell téli verzióra váltani. Répa nacim szerintem sosem volt.

nov. 25. 14:39
 9/26 anonim ***** válasza:
*amíg
nov. 25. 14:40
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Vihar a biliben
nov. 25. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!