Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 40 alattiak, miért nem veszite...

40 alattiak, miért nem veszitek a fáradtságot, hogy rendesen felöltözzetek?

Figyelt kérdés

Természetesen vannak kivételek. De ez a pufidzseki, melegitőalsó, répanaci, tornacipő korszellem ez miért ragadt így meg? Legfőképp mi a fene ez a Nike mánia, amikor ronda is meg gagyi is?

Nem kritizálni akarok senkit, én nem itélkezem ruha miatt, mert gyakran anyagi kérdés, a csóróság meg itthon általános.

Inkább az érdekel, hogy amikor a semmiből kell felöltözni, akkor egy springfield helyett mi visz be egy sportruházatba? Mi miatt gondolod, hogy ez a te szinted, ez te vagy?

nov. 25. 12:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én pont 40 vagyok,mindig azt mondják ki vagyok öltözve,pedig csak tudom mi áll jól.Vannak drága és olcsó ruháim.Sokan nem engedhetik meg maguknak a drágább cipőt.A halálom,amikor a ruháimmal basztatnak.Ezért én se szólok senkinek semmit.Nem is reklámozom mi mennyibe kerül.Nekem is sok osztálytársam hordott sportcipőt,melegitőt annak idején.Mindenki hordjon,amit akar.
nov. 26. 13:33
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Úgy nézem a cipő árát, hogy egy pár egyedi bőrcipő árából veszek 2-3 pár tornacsukát ami számomra kényelmesebb mint a bőr, nekem jobban tetszik kinézetre, és az is évekig bírja.

De milyenre gondolsz akkor pontosan? Amiket a google kidob “gyapjú kabát” kifejezésre, azok max őszre-tavaszra tűnnek jónak.

“Mosni nem lehet”

Na, nálam itt el is vérzett a dolog, jópár éve nem veszek olyan holmikat amik nem moshatók.

nov. 26. 13:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

#15 ugy te sem gondolod komolyan hogy kasmír pulcsiban meg gyapjúkabátban fogom a gyereket levinni homokozni meg hintázni a redvás-vizes hintán? Ha jól elolvastad amit írtam, akkor a strapabíró, és a könnyen tisztítható is a listán volt a meleg mellett. De amúgy férjemnek pl van gyapjú kabátja (nem azt hordja hétköznapokon persze), ha szerinted az hasonlóan meleg mint az én pufidzsekim akkor látszik hogy nem volt még jó pufidzsekid.

Kasmír felsőm van egy db, nem szeretem mert nem lehet berakni a szárítóba. A pamutot meg igen.

Azt kéne megérteni, hogy nem mindenkinek olyan az életmódja ahol vigyázni tud a ruhákra. Nekem jelenleg nem olyan. Majd ha neked is lesz kisgyereked aki mellett egy nap alatt 3 szett ruhádat összegányolod és ki sem látsz a mosatlanból, vagy fizikai kint végzendő munkád, vagy egyszer szimplán beleülsz valami diszkrét csöveshúgyba a bkv-n, akkor szerinted te is meg fogod érteni amit itt többen írunk. Hogy nem mindenkinek olyanok a hétköznapjai hogy a parádézás legyen a legfontosabb, meg hogy vigyázzon egy nyomorult kabátra. Azért ne vicceljünk már, a ruha van értem. Ha valamit nem lehet szárítógepbe rakni (nemhogy mosógépbe), akkor az velem haza nem jön.

nov. 26. 15:47
 24/29 A kérdező kommentje:

22 :

Gyors google eredmény:

[link]

Persze ez nagyon az alja a kínálatnak, de teljesen korrekt és funkcionális. Nekem is a kőkemény minuszokra egy hasonló van, csak nem itthoni márka, pontosan ez:

[link]

Ezek ráadásul moshatóak is, nem gyűrődnek.

nov. 27. 09:58
 25/29 A kérdező kommentje:

23:

Persze, amikor gyakorlatilag vegyvédelmi overállban kell létezni, mert nyakig szarban vagy 0-24 a gyerek miatt, akkor kissé fölösleges divatról beszélgetni, nem?

Nyugi, én se safari zakóban szerelek autót vagy megyek kutyát úsztatni. A téma most a normális mindennapokra vonatkozik, bár igaz, hogy nem emeltem ki :)

nov. 27. 10:02
 26/29 anonim ***** válasza:

Igen, kb ilyeneket találtam. Ezek nekem átmeneti kabátok, hóban-fagyban mínuszokban nem tünnek valami melegnek.

Normális hétköznapokon én pl tömegközlekedek meg sárban caplatok, bocs de ehhez nem fogok moshatatlan elegáns ruhát felvenni.

nov. 27. 12:19
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
Mindig minden korosztályban vannak igénytelenül öltöző emberek, csak mindig máshogyan igénytelenek. Nekem sem tetszik ez a "sportruha az utcán" stílus, de akkor sem öltözködtek igényesebben bizonyos fiatalok, amikor én voltam tini, pedig annak 20 éve. Sőt sztem ez még jobb egy fokkal, mint ami a 2000es években volt tendi az övméretű miniszoknyákkal meg a csótányroppantó cipőkkel, Playboy nyuszis köldökpiercinggel, Ed Hardy csőtopocskákkal.
dec. 4. 21:43
 28/29 anonim ***** válasza:
48%
Mi volt a baj azokkal a miniszoknyákkal, azon kívül, hogy az is hordta, akinek nem kellett volna?
dec. 5. 08:29
 29/29 anonim ***** válasza:

28: az, hogy nem ízléses és közönséges. Hogy utcára ilyet nem hordunk, mert k...s, mert kilátszik alóla a bugyi vagy a p...i (nem egy olyan szituban voltam, ahol konkrétan lehetett látni a nunit, amikor futott az illető vagy nem túl elegánsan leült valahova). És akkor még ők háborodtak fel, amikor nem kezelték őket hölgyként.

Persze, van, akinek ez nem gond, mert "fúúúú de szexi mindjárt kicsapom rá a lompost"... de sztem ennél bőven jobb egy sportosabb szett, amit leírt a kérdező-

dec. 6. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!