Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok!! Valóban gáz tinilányk...

Lauka00 kérdése:

Lányok!! Valóban gáz tinilányként ha a nadrágjaimat fel húzom rendesen a derekam fölé?? Nem értem mi a baj vele..többi lent

Figyelt kérdés

Múltkor torna órán az öltözőbe mikor a harisnyát húztam fel az egyik csaj oda szólt nekem, hogy ,,húzd már fel a harisnyát a nyakadig mint öreganyám úgy nézel ki “

Majd fel vettem rá a farmert aminek a dereka jóval a köldököm fölé ért és ismét meg szólt, hogy tüdő gatya nagyi vagyok..

Azóta szoktak így csúfolni néha..

Szerintetek mi a gond vele? Én szeretem így hordani nekem kényelmes..

Ti hogy hordjátok??

febr. 5. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

10#

Miért fontos.. miért fontos?

Jol kell hogy mutasson a popsi!

Jobb kedvünk van és jobban is tanulunk,dolgozunk

Ez tulajdonképpen össztársadalmi érdek !

febr. 6. 10:02
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Hány éves vagy?? Elég beteges hogy tinilányok “popsiját” akarod mustrálni. 🤮

febr. 6. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Ha nrm magasderekú nadrág akkor szerintem is ciki
febr. 6. 12:03
 14/15 anonim válasza:
74%
Semmi baj nincsen vele. Hordj olyan nadrágot amilyet csak szeretnél, úgy ahogy te szeretnéd. Ne foglalkozz az ilyen agyatlan beszólásokkal.
febr. 7. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Gáz-e, nem gáz, az nyilván az adott közegtől függ. Most mondhatja itt ezer ember, hogy nem gáz, ha az osztályodban gáz és mindenki fikáz vagy fujjog. Az más kérdés, hogy én felnőtt fejjel azt tudnám mondani, hogy azért nem mindegy, milyen testalkathoz milyen nadrágot húz valaki fel. Mert van, amikor tényleg úgy néz ki vki vele, mint egy nagypapi (ált. ez akkor van, amikor olyanok húznak fel nagyon magas derekú nadrágot, akiknek egyébként is hosszabb a lábuk a felsőtestükhöz képest és a mellük is kicsi, és nagyon amorf módon töpszlinek tűnik ettől a felsőtestük... meg hogy vki magasderekú nadrágot vesz-e fel, vagy nem magasderekút rángat feljebb úgy, hogy extra tevepatája lesz tőle).
febr. 10. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!