Mi a véleményed a meggingsről?
Jól teszed, nekem is van futó nadrágom is, de nem sokba tér el a bőrhatásútól, nincs ezeken zseb jobbára, de van amin van, de inkább dísznek van. Mindenkinek abba kellene járnia, hordania amit szeret, jónak találja, hiába mondják, hogy nem utcára való és passzos. A trendek folyton változnak, ez ami fura, hogy 2 éve kb divat lenne a meggings, de nem vált divattá, bezzeg a lányoknál 1 bolond 100-zat csinál rögtön, nem érdekli őket, hogy hogyan hordják, mivel, hogy áll. Ők is évekig hordták a leggingset de úgy, hogy szinte semmi dresszkód nem volt benne.
Szóval bármit hordanak, most a gumicsizma a menő, hiába förtelmes és gyerekes dolog, de őket nem érdekli, ők lehetnek önfejűek és divatosak, de nehogy már én vagy a férfiak másképp öltözzenek, mert az egyből ciki, bzis stb.
Az hogy a csajoknak örök kérdés, hogy mivel vegyék fel a leggingseket... mert legyen jó hosszú a póló de legyen inkább tunika hogy ne legyen tevepata.....
Nos egy pasi mivel veszi fel? Mert igencsak gusztustalan egy elővillanó csomag elöl meg hátul a fenékvonal....
Egy nő fel tud venni tunikát/ miniruhát/pólóruhát/ pulcsiruhát hozzá addig is egy pasi mivel hordja, amikor a férfi pólók max csípőíg érnek??
Vagy felsőt is a női osztályról veszel kedves Zoliman? :"D
Nekem nem szokott elől kidudorodni, alsó gatyát veszek amibe ha látszódna is a fütyim, elnyomja. De én ilyenkor kabáttal hordom, ami simán eltakarja elől, hátul, ha jó idő van, olyan hosszabb férfi pólóval, pulcsival ami szintén eltakarja. De vastagabb leggingst kell hordani, az tényleg jó, én nagyon sztem, életem végéig hordom szerintem..
De épp itt ez a kérdező is, aki magában szereti hordani, nadrágként biztos kényelmi okból.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!