Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed a meggingsről?

Mi a véleményed a meggingsről?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól áll vagy inkább furcsán néz ki vagy mi a véleményetek erről? www.fashionfave.com/wp-content/uploads/2012/12/PK_M_04.jpg

2014. dec. 16. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
36%
Hát ha egy leggingsben egy pasinak nem dudorodik akkor még egy ok hogy miért nem kezdenék vele... első kizáró ok a leggings a második, ha nincs benne dudor az jelent valamit :)
2014. dec. 25. 21:29
 42/74 anonim ***** válasza:
60%

Haha, akinek dudorodik, az szerintem fütyi tartót hord, mert, a here az lóg a lábak közt lefelé, a fütyi meg ha nem áll,akkor kicsi és nem feltűnő. Nekem átlagos van, mégsem feltűnő elől, és takar mint mondtam elől, hátul.

De nézzük csak mit ír ez az 1. és 3. hozzá szóló ebben a kérdésben? Nekik maguk kényelme és tetszése, jó közérzete miatt hordják a ruhájukat, nem a másik véleménye, tetszése miatt. De ha én is a leggingsemet szintén ezért hordom, mert tetszik és jónak találom, akkor jönnek a homározók és bzizók és a többi elutasító jelzőkkel. Ezért írom mindig, hogy tökre nem kell a másik gúnyos véleményére adni.

2014. dec. 25. 21:58
 43/74 anonim ***** válasza:
47%
2014. dec. 25. 21:59
 44/74 anonim ***** válasza:
8%

Kit érdekel hogy mit írt még 1-2 másik hsz?

Miért azzal takarózol hogy úristen végre van itt 1 vagy 2 másik hozzám hasonló ízlésficamos aki felveszi ezt a sz.art ami még nőkön is sokszor röhelyes, nemhogy férfiakon.

Gondolkodj már el, miért van az hogy nem hordja szinte senki ezt a ruhadarabot? Se nők se férfiak, férfiak meg főleg?

Ha a kényelem számítana akkor mindenki melegítőben járna meg tornacipőben, de nem csak a kényelem a szempont.

Amúgy erre a műszálas tapadós cuccra minden igaz csak pont a maximális kényelem nem.

Vicces a Zoliman, hogy itt akarja a világot megváltani....

2014. dec. 26. 08:03
 45/74 anonim ***** válasza:
75%

Nem olvastad vagy rosszul értelmezted amit linkeltem és utaltam 2 csajszira. Ők nem a leggingset írják, hanem mást, a kérdező furcsállja, miért hordanak mini szoknyát és a 2 csajszi írta amit. Én meg azért hoztam ide, mert itt és utcán is furcsállják, ezt a ruhaneműt rajtam, de én is azért hordom, mert szeretem.

De igen is még most is sokan hordják, én naponta 3-4 emberen mindig látok ilyet, és nem csak fiatalokon, idősebbeken is. Annyira nem tapadós, ez nem latex, hanem leggings, de így hidegebb időben nem is baj, hogy tapadósabb, mert nem fújja át a lábat, mint a normál széles nadrág.

2014. dec. 26. 10:42
 46/74 anonim ***** válasza:
75%

Friss férfi divattrend:

[link]

Álljon ki a kedvenc ruhadarabja mellett(jelen esetben a leggings)

Főleg nadrágoknál figyelhető meg a változás: míg 10 évvel ezelőtt a trapéznadrágokért őrült meg mindenki, most a lábra tapadó skinny fazonok (legrosszabb esetben a leggings-ek) mennek. Legyen elég bátorsága ahhoz, hogy kitart a kedvenc fazonja mellett és farmert hord akkor is, ha mondjuk mindenki más chino nadrágban nyomul. Írja össze egy lapra, hogy mik azok a ruhadarabok, amikből nem enged (például kockás ing vagy szaggatott nadrág), és ezekből szerezzen be minőségi darabokat, majd pedig hozzájuk passzoló szetteket.

2015. jan. 31. 19:15
 47/74 anonim ***** válasza:
0%
Áljj már le Meliman!
2015. febr. 1. 11:52
 48/74 anonim ***** válasza:
0%
ez a cikk nem is létezik! most jól érzed magad h kitaláltál egy nem létező linkcímet? úgy látszik komoly bajok vannak nálad
2015. febr. 1. 11:53
 49/74 anonim ***** válasza:
83%

Te érzed bután magad hülye, menj vissza a főoldalra és ott elolvashatod "Ezek lehetnek férfiként a védjegyei".

Nem én tehetek róla, ha a site nem jól adja be a linkjeit.

2015. febr. 1. 12:27
 50/74 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2015. febr. 1. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!