Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed a meggingsről?

Mi a véleményed a meggingsről?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól áll vagy inkább furcsán néz ki vagy mi a véleményetek erről? www.fashionfave.com/wp-content/uploads/2012/12/PK_M_04.jpg

2014. dec. 16. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
87%
Ha futsz és ténylegesen futócuccban vagy, akkor még meg is nézem a segged.
2014. dec. 17. 08:11
 12/74 anonim ***** válasza:
62%

Ha egy pasi bringán van vagy fut akkor oké viselje nyilván jobb mint a bő macinacik de utcára neeeeeeeeeee.

Mondjuk kevés munkakört tudok elképzelni ahol a főnök engedi az efféle öltözködési szabadságot (hála égnek, ezt ne is...)

Nem hasonlítanám egy videokliphez vagy tv szerepléshez mert ott a feltűnés a lényeg.... az hogy Lady Gagának jópofa hogy tortának öltözik nem azt jelenti hogy utcán elfogadott viselet lenne.

2014. dec. 17. 08:35
 13/74 anonim ***** válasza:
44%
otthonra ELMEGY
2014. dec. 17. 08:56
 14/74 anonim ***** válasza:
20%

undorító és b#zis (a tévében, sztárokon is az)

pasikon a skinny nadrágokat se szeretem, hülyén néz ki

33N

2014. dec. 17. 10:53
 15/74 anonim ***** válasza:
46%

Az oké, ha nem jön be nektek, de miért nem lehet elfogadni, ha nekem vagy akinek bejön? Tudom, hogy a legtöbb csaj is azért hordja, mert kényelmes, praktikus, akkor? Persze nem aszt mondom, hogy úgy hordja vki, hogy elől, hátul kivan, hanem hogy takarja vmi.

Én aszt látom csak kevés embert taszít ha meglát, fiatalabbak, abból is a csajok nevetnek, de egyébként nem, ismerőseim többségét nem zavarja, pl a bátyám barátnőjét se izgatta, ő is azt mondta, ha neked jó, akkor az a lényeg.

2014. dec. 17. 10:56
 16/74 anonim ***** válasza:
36%

Valaki tavaly kérdezte ezt, a válaszokból is látszik, hogy van akit nem zavar, van aki igen, ezért is az a lényeg, amit szeretnél kérdező.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2014. dec. 17. 12:27
 17/74 anonim ***** válasza:
18%
azt hogy a viselője egy búza
2014. dec. 17. 15:29
 18/74 anonim ***** válasza:
62%

Kar taposni Zoliman!

Itt csak azt fogadjak el ha egy no visel ferfiruhat ,visszafele mar nem jarja!

Itt egy kulon szekta alakult ki akik a ferfiak szurke egyenruha oltozetet kultivaljak.

2014. dec. 17. 18:18
 19/74 anonim ***** válasza:
44%

[link]

[link]

Ez az igazi!!

Ez nem homar csak stilusa van!

Zoliman ennek a szektanak ez az igazi,noknek mindent ferfiaknak semmit!

Gondolom ezzel semmi gond nincs megallja a helyet barhol!

Na de egy ferfi meggingsben!? Ur isten..

2014. dec. 17. 18:23
 20/74 anonim ***** válasza:
22%
Hát én nem is foglalkozok velük, azt hordok, amit akarok és tetszik, a kérdezőnek kell eldönteni kire hallgat, a bzizókra vagy rám. Ennyi erővel én is bzinak nézhetném a kopogós talpúba járó férfiakat, vagy a piros csőnadrágos fiúkat, meg a fülbe valósakat, szőrmés kabátosokat,parasztnak a gumicsizmát hordó nőket.
2014. dec. 17. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!