Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, aki hord harisnyát...

Fiúk, aki hord harisnyát milyent hordtok, szín, fajta?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 16:45
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
És mihez hordja, zokni helyett? Ilyenkor nincs melege abban, azért 60 denes már vastag, nekem elég a nylon, sokan szerintem még mindig nem értik miért hordom gyakran, azt hiszik szerintem, hogy hülye vagyok és kirívó akarok lenni. Csupán praktikusabb nekem, jobban szeretem.
2014. aug. 20. 11:55
 52/52 A kérdező kommentje:
@50. Jó neked nem jön be, neked a pamut, a nők közt is többen csak olyant hordanak. A nylonharisnya kényes persze és nem tartós, mondjuk én igyekszem vastagabbat venni, csak olyant ritkán kapni,de tudok rá vigyázni. Nőiesebb persze, de vannak matt fénytelenek,minta nélküli, ami világos barnába nem is észrevehető, vagy nem kirívó. Én a fényeseket szeretem, mert tetszik, nem tehetek róla, barnát hordok általában és sokszor nem feltűnő, sokan azt hiszik szolárium miatt olyan a lábam :D Mondjuk a fényes harisnyák sem egyformák, mert van csillogó fényes, hamvas fényes és ami csak egyöntetű fényes, nem kirívó, ilyeneket hordok.
2014. aug. 20. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!