Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, aki hord harisnyát...

Fiúk, aki hord harisnyát milyent hordtok, szín, fajta?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 16:45
1 2 3 4 5 6
 1/52 A kérdező kommentje:
Jobban olyanra gondolok, ami látszódik, nem titokban.
2014. aug. 7. 16:58
 2/52 Sowilo ***** válasza:

"Fiúk, aki hord harisnyát"

omg

2014. aug. 8. 00:33
 3/52 anonim ***** válasza:
44%
MI A P!.CSA?! KOMOLYAN EMBEREK?!?!?!?!?!
2014. aug. 8. 01:02
 4/52 anonim ***** válasza:
Szia!én gyakran hordok,àlltalàban testszinüt tèrdnadràggal,ma reggel is így mentem dolgozni! Nèha veszek feketèt ős de csak este amikor màr sôtèt van!!
2014. aug. 8. 06:09
 5/52 A kérdező kommentje:

2.3. válaszolók el vagytok maradva, már évek óta divat, csak kevés igazán "tökös" férfi, srác van aki hordja őket úgy,hogy látszódik. A többség csak nadrág alatt meri hordani, még cipőbe sem meri kedvenc harisnyáját zokni nélkül hordani :D Pedig szolid fajta, színű nem ciki, több sztár is hordta már és egyszerű ember. Nem tudom miért kell ilyen komolyan venni, ha férfi szereti hordani, hisz nem csak a szépsége miatt lehet hordani, hanem egyéb okból,nekem pl vastagabb nylonharisnya sokkal praktikusabb, mint 1 zokni és amúgy is jó hordani.

4-es akkor Te hordasz úgy h látszódik, nylont vagy milyent hordasz? Pedig a feketét még jobban elfogadják az emberek, de a barna az nem feltűnő, annyiban jobb én sem szoktam gyakran, csak ritkán feketébe hordani.

2014. aug. 8. 12:53
 6/52 anonim ***** válasza:
50%
15-20denes nylonharisnyàt hordok ilyenkor,tèlen vastagabb de csak hosszunadrággal, mert térdnaciban fàznék szerintem!!!
2014. aug. 8. 13:30
 7/52 A kérdező kommentje:

Az jó én olyant hordok, ami nem áttetsző, de ilyen nylonos szeretem, nem szoktam látni más fiúkon, ami kicsit fura miért nem hordják. Téged sem zavar ha meglátják a harisnyát? Engem nem zavar, hisz nem gondolom, miért lenne fura.

[link]

2014. aug. 8. 14:23
 8/52 A kérdező kommentje:
*Igaz a srácokon nem harisnya van, kicsit csalóka a cikk, de a lényeg a lábra húzható anyagokról van, mint unisex darabok.
2014. aug. 8. 14:28
 9/52 anonim ***** válasza:

Igen a elso ketto versenyzo nem jott ra hogy szazadvaltas volt es van mar ferfi nejlonharisnya is!

A kerdesre a valasz en csak telen szoktam 15 denest, nekem boven eleg annyira nem fazok, de ha nem lenne rajram akkor mar ereznem a hideget.

A ketkedoknek meg csak annyit, hogy egy probat meger, utanna meglatjak mennyivel kenyelmesebb egy vastag pamutzokninal ami felszivja az izzatsagot es tartja magaban mint szivacs a vizet ill.az erzeseket a vekonysaga miatt nem tompitja...

2014. aug. 8. 15:22
 10/52 anonim ***** válasza:
50%
Nem mondom,hogy nem izgulok nèha ha nagyon làtszik a harisnya rajtam,de emlèkszem előszôr egy hőlgy ajànlotta ha fâzok reggel rôvidnadràgba vegyek alà harisnyàt nyugodtan !!!
2014. aug. 8. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!