Fiúk, aki hord harisnyát milyent hordtok, szín, fajta?
2.3. válaszolók el vagytok maradva, már évek óta divat, csak kevés igazán "tökös" férfi, srác van aki hordja őket úgy,hogy látszódik. A többség csak nadrág alatt meri hordani, még cipőbe sem meri kedvenc harisnyáját zokni nélkül hordani :D Pedig szolid fajta, színű nem ciki, több sztár is hordta már és egyszerű ember. Nem tudom miért kell ilyen komolyan venni, ha férfi szereti hordani, hisz nem csak a szépsége miatt lehet hordani, hanem egyéb okból,nekem pl vastagabb nylonharisnya sokkal praktikusabb, mint 1 zokni és amúgy is jó hordani.
4-es akkor Te hordasz úgy h látszódik, nylont vagy milyent hordasz? Pedig a feketét még jobban elfogadják az emberek, de a barna az nem feltűnő, annyiban jobb én sem szoktam gyakran, csak ritkán feketébe hordani.
Az jó én olyant hordok, ami nem áttetsző, de ilyen nylonos szeretem, nem szoktam látni más fiúkon, ami kicsit fura miért nem hordják. Téged sem zavar ha meglátják a harisnyát? Engem nem zavar, hisz nem gondolom, miért lenne fura.
Igen a elso ketto versenyzo nem jott ra hogy szazadvaltas volt es van mar ferfi nejlonharisnya is!
A kerdesre a valasz en csak telen szoktam 15 denest, nekem boven eleg annyira nem fazok, de ha nem lenne rajram akkor mar ereznem a hideget.
A ketkedoknek meg csak annyit, hogy egy probat meger, utanna meglatjak mennyivel kenyelmesebb egy vastag pamutzokninal ami felszivja az izzatsagot es tartja magaban mint szivacs a vizet ill.az erzeseket a vekonysaga miatt nem tompitja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!