Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, aki hord harisnyát...

Fiúk, aki hord harisnyát milyent hordtok, szín, fajta?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 16:45
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
50%

o_O Hát b*zdmeg és te nevezed magad férfinak meg tökös srácnak. Ha meglátnék egy ilyen pasit kiröhögném de nagyon.

20/L

2014. aug. 8. 15:46
 12/52 A kérdező kommentje:
Igen én utolsó, mert nem az a tökös csávó, aki nem meri felvállalni az egyéniségét és inkább beáll a sorba, mint 1 birka, hanem az a tökös csávó, aki egyéniség, felvállalja amit szeret. És abszolút nem érdekel ha kinevetnél,hidd el nem érdekelnél.
2014. aug. 8. 16:18
 13/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, iszonyatosan szánalmas, ahogy a kamuregjeiddel saját magadnak válaszolgatsz... melltartót is hordasz, te férfi?
2014. aug. 8. 17:19
 14/52 anonim ***** válasza:
34%

Gratulálok kérdező, igazi egyéniség vagy amit fel mersz vállalni. Taps taps. De az biztos, hogy a radiátorcsőnél pár fokkal melegebb irányba hajlik az egyéniséged. Attól igazi egyéniség vagy, hogy b*zi vagy, és fel mered vállalni.

Nah EZÉRT tart ott a világ ahol.

20/L

2014. aug. 8. 17:27
 15/52 Sowilo ***** válasza:

Pedig én pont az ilyen páwa yolo meg swag stílusú 30 kilós kefehajú srácokon tudom elképzelni a harisnyát, ezekre meg pont jellemző, hogy MIND ugyanúgy néznek ki. Egyéniség, ugye?

Ha téli sportot űzöl, hegyet mászol, vagy csak egész napos/több napos túrára mész télen, akkor még a jégeralsó nadrág alá oké. De a harisnyának miféle létjogosultsága van? Teleizzadod a zoknit? Cseréld gyakrabban. Fázol rövid nadrágban? Ne vegyél fel rövidnadrágot.

Nőkön még oké, szebben mutat benne a láb, de férfiakon mi értelme van?

2014. aug. 8. 17:33
 16/52 Sowilo ***** válasza:

# 14

A homoszexuális férfiak általában férfiasan viselkednek, és úgy is néznek ki, ilyen alapon nem tudod róluk megállapítani a szexuális hovatartozásukat.

A kis köcsögök viszont...:D

2014. aug. 8. 17:34
 17/52 A kérdező kommentje:

14\ A válaszod a női butaságra, borsó agyra vall.

15-16\ Ezek a yolo, páva fiúk sem hordanak, szóval, ez nem attól függ kin álna így vagy úgy, azon se múlik ez a harisnya hordás szokás, hogy valaki milyen szexualitású. Próbálod megérteni minek szeretem vagy aki írt, egyszerűen mert tetszik a lábamon és még praktikus is. Nem kizárólag vékony harisnyákat hordok, azok pedig olyanok mint a zokni, de mégis nagyon könnyű anyagúak és jók, jó érzés abban, ez lányoknál is van így, vannak akik szeretnek folyton harisnyába lenni, ez sok fiúnál is így van, nem a bziság miatt, semmi köze hozzá, csak harisnyamániások vagyunk, de ennek semmi köze a bzisághoz, csak bejön kinek melyik harisnya. Nekem a vastagabb nylonok tetszenek, átlag boltokba nem kapni, a zoknikat utálom, melegít, kényelmetlen, nem simul olyan jól a lábon,mint a harisnya. Télen persze jó hideg ellen, duplán gyakran hordok. Szóval nem kellene egyrészt bziságra gondolni rögtön, másrészt aki utcán is felvállalja, az azért legalább is én, mert szereti hordani.

És harisnyát hordóknak szólt a kérdésem mellékesen...

2014. aug. 8. 19:26
 18/52 A kérdező kommentje:
13-as nem tudom honnan veszed, hogy kamuregezek? :D Butaságod mindent elárul rólad, ilyen válasszal, és kérdéssel, nem hordok azt, mivel férfi vagyok, a harisnya pedig már rég unisex, csak ilyen begyöpösödött agyúak nem tudják mint te és a másik nő.
2014. aug. 8. 20:27
 19/52 anonim ***** válasza:
Ha te normális férfi vagy, akkor gondolom normális lányokkal "kavarsz". Kiváncsi vagyok mit szólna egy épeszű csaj ahhoz, hogy a potenciális barátja harisnyát hord o_O
2014. aug. 8. 23:44
 20/52 anonim ***** válasza:
omfg...i don't want to live on this planet anymore
2014. aug. 9. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!