Egy hete vettem ebből az új fajta wellatonos habos hajfestékből,7es, azaz közép szőke színűt. Be is festettem de Sötét Vöröses Barna lett tőle a hajam. Ki fog kopni, van rá esély? Elég szörnyű ez a szín.
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 15:56
1/6 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy rá kéne festened egy másikat :/ milyen volt az alapszín, amire festettél?
2/6 A kérdező kommentje:
Világos szőke volt, az eredeti hajszínem sötét szőke és egy hasonló árnyalatúra szerettem volna vissza festeni, szerettem volna lenöveszteni.
Kevesebb ideig is hagytam rajta a festéket, láttam, hogy nem egészen lesz olyan mint amilyen a dobozon van.
Itt egy kép a festékről. Kicsit meglepődtem, hogy ezek után enyhén narancssárgás/vöröses barna színt kaptam.
2012. febr. 23. 22:23
3/6 Cili válasza:
Részben azért nem kaptad meg a kívánt színt,mert nem hagytad "dolgozni" a festéket(de vsznűleg a minősége sem az igazi:)) A hajfestékek nagy része a hatóidő utolsó harmadában de legalábbis a második felében fest,az elsőben csak felvilágosít! A hajfesték egyébként ahogy reakcióba lép a levegővel lehet furcsa színű de ettől nem kell megijedni!
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, hát igen tényleg nem az, pedig reménykedtem. A Wellatonról azt hallottam, hogy jó minőségű.
Sajnos nekem az első felében egyértelműen feketített így 40 perc helyett 30ig hagytam rajta, valóban féltem, hogy még sötétebb lesz :(
2012. febr. 28. 19:46
5/6 anonim válasza:
Szia!Sajnos én is így jártam mint te, pont ezzel a festékkel. Az enyém már 3 hete kopik, pár nappal festés után bemelíroztattam, azóta mosom szinte 1-2 naponta, meg hamvasítom, de már szívem szerint befestetném vissza világosszőkére.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj :( Most volt 4 hete, hogy befestettem és alig kopott. Nekem is azt ajánlotta a fodrászom, hogy melírozzuk de így is nagyon össze törte a hajam és attól tartok, hogy még rosszabb lesz ha ráfestek. Nem túl jó ez a festék sajnos.
2012. márc. 10. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!