Ez milyen fajta melír?
Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy csináltatok ilyen melírt. Csak egy kicsit szolidabbat. Mennyivel drágább ez a típusú melír mint a sima? Itt a kép hogy mire gondoltam. [link] 2012. febr. 17. 13:35
1/3 anonim válasza:
szerintem sokkal több dolga van a fodrásznak vele, mint egy sima melírral. nyomtasd ki és mutasd meg néhánynak mennyiért vállaja? :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Ha annyira horror ára van akkor szerintem lemondok róla. Otthon szerintem nem tudnám megcsinálni nem akarok vele otthon pepecselni meg úgysem lenne ilyen. De igen azért utána kérdezek :)
2012. febr. 17. 13:44
3/3 anonim válasza:
Nincs túl sok dolgunk vele mert csak a legfelső réteget festjük be...
Hogy ezt most festékkel vagy színezővel csináljuk, az a színtől függ.
(A videóban színezőket használ a lány, a kép amit linkeltél azon rendes festékkel valószínű.)
pl.: http://www.youtube.com/watch?v=ep1niIvNLZg
-egy fodrász-
(amúgy közben wax-ot ken a hajára hogy össze álljon és könnyebben tudja festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!