Világosbarna hajba milyen fajta színű szőke melír illene?
Figyelt kérdés
pont ien hajam van most csak világosbarnába...szerintetek mien fajta szőke melír illene hozzá?
ha az segit akkor eléggé barnabőrű vagyok, és sötét zöld szem. 15/f
2009. júl. 20. 12:03
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lehet világos a hajad, de ez nem lenne bele rossz szerintem.
Nekem nem tetszik, ha nagyon eltérő a két szín.
(ez középszőke)
2/5 anonim válasza:
Te b*zi vagy? ha nem, akkor vágass vmi fiús, normális hajat..
3/5 A kérdező kommentje:
én nem vagyok meleg, de te eléggé primitív lehetsz hogy egyből ilyet feltétezel egy olyan fiúról akinek hosszú a haja és ráadás nem is ismered...szánalmas ember lehetsz
2009. júl. 20. 14:08
4/5 anonim válasza:
Mindenesetre ilyen séróval, amit ráadásul még szőkkítetni is akarsz, ne csodálkozz ha ezt mondják rád.
5/5 anonim válasza:
Szerintem valaki nem feltétlenül meleg, mert hosszabb haja van...de ez az én privát véleményem...egyébként én a világosbarna hajadba valami homokszőkét ajánlanék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!