Fiúk, aki hord harisnyát milyent hordtok, szín, fajta?
Azt nem értem, hogyan jutott a kérdezőnek eszébe pont nyáron, a 30 fokos melegben feltennh ezt a kérdést.
De a kérdésre válaszolva: Télen sokszor volt rajtam harisnya a nadrág alatt. Fekete, 100 den körüli. Ha nagyon fáztam, akkor a sportoláshoz használt, testre simuló futónadrágot vettem fel plusz rétegnek.
Harisnyazokoi nem érdekel. Úgy gondolom, nem a zokni vastagsága miatt van nyáron melege a lábfejnek, hanem a cipő miatt. De szeríntem jobb is a zokni, mert vastagabb, és több nedvessèget tud felvenni.
gyuszek34:Idei nyár elég változatos, nem egyfolytába volt kánikula, sok borús, hövös idővel. Akkor nem gond a harisnya hordás, de aki szereti hordani, annak mindegy nyár van, vagy ősz,én is hordtam már melegbe is, de ha melegem volt benne levetettem. Harisnyamániások már csak ilyenek, olyan mint a cigi, szesz,drog...Ma is láttam egy nőn nylonharit, elegánsan volt ültözve, néha néha látok nőkön, szóval, van aki maga miatt hordja és nincs melege benne.
Neked ez a véleményed, hogy nem meleg a zokni, nekem meleg, nem csak cipőbe, cipő nélkül is meleg és ami rossz benne, hogy "raktározza" az izzadságot, a másik meg h a legtöbb zokni nylon alapú, az emberek nagy része kínaiba veszi és kínai mint, szóval nem sztárolom.
Harisnyazokniba is van ami vastagabb a normál nylontól, nekem van olyan is, német márkájú. És ami még a harisnya melett szól, h knyelmesebb a sportcipő vele, sokkal.
40. Igazából azért is hordok harisnyát, mert unalmas mindig ugyan úgy lenni, ilyenkor rövidnadrág, poló... Tényleg azért is húzok harisnyát, mert legalább másképp vagyok, meg tetszik is, meg praktikus is...De még jobb lenne különböző szinekbe hordani, hogy ne legyen unalmas a barna.
Tényleg röhelyes,hogy a legtöbb ember nagyon konzervatív, csak jobban sztárok vesznek fel kirívó ruhákat, vagy nem hétköznapiakat. De ha elmegy eseményre az ember, mindenki ugyan úgy néz ki, sok helyen ki is van kötve,hogy ugyan úgy kell kinézni. De pl lagzi, partyba,vagy utcán a korcsoportokon belül mindenki ugyan úgy öltözik, lehetne birka öltözködésnek is nevezni.
Nem sok ember van, aki laza és egyedi, én szeretnék egyedi lenni, de már a szülőmnél fennakadok. Én nem vagyok híve a nemek keveredésének, a devianciának, de 1-2 ruhadarabtól nem is válik valaki azzá.
Gyuszek 34!
Miert jobb a pamut zokni ahogy irtad is raktarozza, fefogja az izzatsagot?
Pont az a cel, hogy minnel hamarabb megszabaduljunk a ducchatastol es erre a legalkalmasabb a vekony nejlon, ami nem szivja fel a nedvesseget!
Irtad a futonadragot szerinted az milyen anyagbol van?
Az is nejlon. Miert? Azert amit az elobb leirtam.
Csurom vizessen nem lehet sportolni, azert vannak a sportruhazatok nejlonbol.
:-D ducchatás = dunszthatás
A sportruházat feladata a nedvesség kivezetése a bőrfelületről kívülre, és ott gyors párologtatás. Cipőben nincs hová párologjon, hacsak nem sportcipő, ami szintén szellős.
Nők közül is sokan inkább microfibrát hordanak télen, a pamut nem elasztikus, nem követi a láb vonalát és az izzadságot is tárolja, gombásodást okoz.
Ezért hordok én is mindig ilyenkor lycrásnylont vagy ha hidegebb van microszálas-lycra tartalmút, mert a lycra tartalom miatt lesz kényelmes, könnyű,nedvesség áteresztő és követi a láb vonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!