Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, aki hord harisnyát...

Fiúk, aki hord harisnyát milyent hordtok, szín, fajta?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 16:45
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:

Na de ha gyartjak ferfiak reszere is akkor mi benne a ciki?

Volt itt egy kerdes a noi nyakkendorol, nyilvan felveszik egy paran, mondvan, hogy noi...

2014. aug. 11. 14:48
 32/52 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A 29. válaszoló vagyok. Harisnyát már óvodás korom óta hordok,és az iskolában is viseltem a nadrág alatt,mert egyszerűen nem bírtam a mackòalsót, túl vastag volt. Azt a régimódi pamut bordás harisnyát viseltem.Annyiból is előnyösebb volt, hogy nem kellett hozzá zoknit venni. Jól megvédett a hideg ellen.

Mivel itt a gyakorin annyian ajánlották a mikroszálas ötven denes harisnyát, elhatározásra jutottam, és kipróbáltam. Tényleg úgy van, ahogy mondták. Tökéletesen szigetel, nem izzad bele az ember. Tehát én harisnyát hordok pamutban, amikor kint dolgozom, és mivel a bicajon utálom a hosszúnadrágot ,ezért a halásznadrág alá veszem fel a mikroszálast,és rá a pamutharisnyát hidegben. Így sokan összetévesztik egy terdzoknival, nem is gondolja senki, hogy harisnya van rajtam.

2014. aug. 12. 06:15
 33/52 anonim ***** válasza:
Én ma reggel is a térdnadràg alá, vettem egy testszinű harisnyàt, a buszon kèt hôlgy ült mellettem, de nem volt semmilyen negatív megjegyzésűk!! Szerintem aki akarja hordja nyugodtan!!
2014. aug. 12. 06:25
 34/52 A kérdező kommentje:

Én nem tudom ovis, alsós koromban hordtam e, 14-15 éves koromig nem érdekelt hogy hordjak. Csak kamasz korom elején 7.8.-os lehettem, amikor kipróbáltam nylonzoknit és tetszett,hogy vékony,könnyű, de nem mertem hordani,mert szégyennek tartottam volna. És közép sulis koromba már nadrág alatt hordtam nylonharisnyát, mert úgy jónak tartottam lenni, de hogy látszódjon egész idő alatt nem mertem bevállalni. Csak utóbbi 5-6 évben hordom rövidnadrágosan is, de nem értem miért ciki vagy fura, talán mert kevesen járnak így, nők is.

Utolsónak is igaza van, nincs ebbe semmi ördöngös,ha egyébként normálisan van felöltözve és csupán harisnya van a lábán. Mondjuk férfi lábon nem láttam még harisnyát élőben, de ha átlátszó szerintem az nem olyan jó, ha nem átlátszó,akkor szerintem nem ciki nylon sem. Nekem nem átlátszó,ha nylonharisnyát hordok rövidnadrággal, nektek igen? És nem szokták furcsállni nekem se, néha van kivétel persze.

2014. aug. 12. 11:59
 35/52 A kérdező kommentje:

Én hordanék mintásakat is és színeseket is, kéket,szürkét, stb rózsaszín, sárga,piros kivétellel, de furcsállnák az biztos, főleg a szüleim, így is a barna harisnyát is nehezem fogadtattam el. Szerintem sok hasonló fiú-férfi van,akinek tetszik a harisnya a lábain és szereti hordani, de csak otthon, vagy nadrág alatt meri hordani, remélem hamarosan fel merik vállalni, ettől nem lesz senki bzi.

Ilyen meleg időben nem har.nadrágba vagyok csak bokazokniba, lábbelikbe, cipő,papucs,szandiba ezt hordom, nekem így jobb. Normál zoknit ritkán hordok, nem szeretem, ellenben látom a többi pasin ilyenkor is bazi vastag zoknikba járnak,én nekem ez a röhejes,senki nem mer vékony harisnyazoknit hordani, kivéve én!

2014. aug. 12. 13:18
 36/52 anonim ***** válasza:

Ezzel nem vagy egyedul! En is harisnyazoknit hordok bokaig erot es valoban erdekesek az emberek, hogy 30 fok felett is vastag pamutzokniban vannak ,annak ellenere hogy a pamut tartja, magaba szivja a nedvesseget, gyakorlatilag pacleben van a lab egesz nap, ellenben a nejlon nem szivja fel es vekonysaganak koszonhetoen hamarabb szarad!

Ennek tudataba valoban nincs sok ertelme a pamutzokninak nyaron...

2014. aug. 12. 13:56
 37/52 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ritka aki hord, azt hiszik csak kizárólag női neműeknek van s kizárólag női cipőbe való, pedig praktikusabb, nők is hordják más lábbelikbe,nem csak körömcipőbe,balett cipővel. Csak a többség ezt is marha komolyan veszi, nekem meg az fura,hogy vastag fél lábszárig érő zoknikba járnak.
2014. aug. 12. 14:10
 38/52 anonim ***** válasza:

Ugy latszik ezt nem oktatjak a most divatba jott egyetemeken ill.foiskolakon csak jarnak mert a szomszed is jar, de a logikus gondolkodas oktatas elmarad !

Ez az egyik gond a masik a szemermetesseg egy kis prudseggel es butasaggal fuszerezve ,mert a ferfiak tobbsege ilyen ezen nincs mit szepiteni !

Allandoan azt nezi majdnem minden ferfi ,hogy mit szolnak masok,nehogy noies legyen rajtam valami es sajnos nem a praktikat es a logikat keresik az oltozkodesben mint a nok ,pont ahogy irtad nem csak koromcipohoz veszik a harisnyat hanem mashoz is es eppen ezzel hasznaljak ki annak elonyet .

Ezzel szemben a sok iskolazott ferfi ,tisztelet a kivetelnek hordja a vastag zoknijat telen-nyaron egyarant.

2014. aug. 12. 15:12
 39/52 A kérdező kommentje:

Igen a legtöbb ember, főleg a férfiak öltözködése nagyon egyforma, mindenki igyekszik a bevett szokást követni, a bevett ruhákat hordani, szoktam nézegetni az öltözködési részen miket kérdeznek, látszik,hogy mindenki a másiknak akar megfelelni, a többségnek. Tehát eleve úgy megy vásárolni, hogy megkérdi itt,hogy ez ciki e, ezt felvehetem, nem áll hülyén? Ez agyrém, nem másoknak kellene öltözködni, hanem magunk miatt elsősorban, ami tetszik, amibe jól érzem magam.

Én kamasz korom óta érdekelnek nőinek mondott holmik, elég nehezen sikerült harisnyát hordanom nyíltan, de jó,hogy sikerült, nem nagy dolog ha nem idiótának öltözik vki.

De hordanék latexnadrágot is férfi topánnal vagy ami a nőibe balett cipő. Mást nem hordanék, de már ez a 2 cucc is a legtöbb embernek extrém,más országokba jobban elfogadott az ilyesmi.

2014. aug. 12. 18:20
 40/52 anonim ***** válasza:

Pontosan csak nalunk van ez hogy megfelek -e az elvarasnak vagy jon a homarozas!

De persze ez a konzervativitas a nokre nem vonatkozik, nekik mindent lehet, ezt hivjak oltozkodesi diszkriminacionak!

Csodalkozom a fiukon, hogy a nagyreszenek nem unalmas mindig ugyan azt viselni?

Vegyuk peldanak az oltonyt, amit en neves egyszeruseggel csak egyenruhanak hivok miert? Mert mit vesz fel egy ferfi ha elegans akar lenni? Legalabb is azt hiszi, hogy elegans!

Temetes, vizsga, eskuvo, targyalas, keresztelo es meg sorolhatnam etekre az alkalmakra egyenruhat veszik fel, es ha korbeneznek azt veszik eszre hoppa hisz mindenkin ez van!

Pedig azt hittem "elegans vagyok" ....(jon a felismeres)

2014. aug. 12. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!