Szerintetek is zsírosabbnak/ápolatlanabbnak tűnik a sötét haj?
Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam van, elég sötét, de azért nem lehet összekeverni a feketével. Átlagosan 4 naponként szoktam hajat mosni, de van, hogy nem bírom és megmosom hamarabb. A hajmosás után 2-3 nappal kezd zsírosodni, leginkább az első pár tincs meg elől a hajtöveknél. Szép, könnyed, laza, de később már ápolatlannak tűnik, pedig akkor is csak az említett helyeken zsíros egy kicsit. A világosabb hajú barátnőimen pedig alig észrevehető a mosás és a mosás előtti állapot. Ezt csak én beszélem be magamnak vagy ti is így látjátok?2014. máj. 18. 19:47
1/3 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a sötét hajon jobban meglátszik a zsír/lapultság, mint a világos hajon.
2/3 anonim válasza:
Én pont ellenkezőleg látom. A zsírtól sötétebbnek tűnik a haj, ez egy sötétebb hajon kevésbé feltűnő, mint amikor a szőke haj tapad sötét csíkokban a fejre.
3/3 anonim válasza:
nekem amikor szőke hajam volt sokkal hamarabban látszódott, hogy zsíros.
Most fekete vagyok meg sötétbarna, annyira nem feltűnő most. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!