Légszi segísetek! Folyton benő a szőr a bikinivonalamnál, és van amelyim be is gyullad, és óriási, fájó, gennyes valami lesz. Ráadásul utána csúnya, sötét folt marad ott. Mit tanácsoltok?
Én is ebben a cipőben járok. Amikor legyantáztattam, mindenem gyanta volt, nem tudtam leszedni normálisan a szőrt. Epilálás után (igaz az egyik oldalt szedtem le csak), kb. 4 óráig nem tudtam összezárni a lábam, és úgy néztem ki mint egy (fél) fürdős k.va:D A krémtől pedig olyan gyulladásos roham tört rám, hogy nem tudtam, hogy vakarjam, vagy jegeljem hirtelen:S
Úgyhogy továbbra is borotválom, nekem az segít, borotvahabbal csinálom, várok vele kb 1 percet, amíg beszívja, és szőrnövekedéssel MEGEGYEZŐEN borotválom. Illetve úgy szoktam, hogy ha nyaraláson vagyok (ugye ott mindennap bikinizés megy), akkor első napra szépen leborotválom szőrnövekedéssel ellentétesen, aztán minden nap szőrnövekedéssel megegyezően. Utána krémmel kenem, változó, hogy milyennel, általában valami baba testápolóval. Ez nagyjából bevált. A benőtt szőrt (ami ritkán van, de akkor be is dagad), egy kifőzött tűvel szedem ki, tudom, hogy egyáltalán nem jó megoldás, de nem tudok jobbat rá, vettem már mindenféle szőrbenövés elleni krémet, akár 500 ft, akár 5000, nem használ:(
Próbáltam már a borotvát, attól mégdúrvább volt, a gyantát nem igazán tudtam használni, illetve az egyik oldalon sikerült, de ugyan ez lett az eredménye.
Én is tűvel szoktam kipiszkálni, de a heg attól még ott marad, és nem merek így fürdőruhát se felvenni, mert nagyon csúnya... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!