Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fültágitosok segitsenek!...

Fültágitosok segitsenek! Pls!? :S a csigám vége letört és a fülem is nagyon kivan gennyes és vérzik és nagyon csunya bevan gyulladva:S mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vettem egy 6 milis csigát és beraktem ugye krémmel hogy bele csusszon szoval ez volt kb 3 hete és most nagyon csunya a fülem gennyes és be van gyulladva ..mit tegyek a csigam végébol letört egykis darab és nem tudom h most milyen fültágitot vegyek. csigát van rendeset? műanyagot vagy fémet? asszem 5 milis kell valaki segitsen akinek van fültágitoja !!!PRIVIBE is irhattok:S
2013. jún. 30. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Először is: hány mm volt a lyuk, mikor beleraktad a 6mm-es csigát? Másodszor, a csiga nem rossz, de érdemes orvosi fémmel tágítani. Mellesleg ha gyulladt, akkor NE rakj bele ékszert míg rendesen meg nem gyógyul, hagyd, hadd menjen összébb. Ha jól sejtem egy mm-nél többet akartál tágítani, vagy elsietted.
2013. júl. 1. 05:19
 2/2 A kérdező kommentje:
3 milis volt es ugy raktam be a csigat az elejen szepen ment egy hetig aztan mikor fezult benne ugy megakartam tekerni a fulembe csak feszult es kicsit elszakadt azota voltak problemak de most 5 milis orvosi fem tagito van benne es kezd elmulni a gyulladas meg minden.:)
2013. júl. 5. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!