Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is volt már úgy, hogy...

Más is volt már úgy, hogy szülés után még 2 héttel érezte a varratot? Annyit látok, h csomó van és van két vége, de nem tudtam kihúzni. Nem fáj, nem is gennyes. Kieshet igy? Nemlesz gond?

Figyelt kérdés
Pici babám miatt nem non tudok mozgoódni, főleg nőgyógyászaton sorba állni, max ha hazajön a párom jhét szerdán. rem. addig nem lesz gond. nem fáj csak érzem h ott van, de látom egébként a hüvelyemnél a belső varratot is és ez meg majdenm ugyanott van csak kívül.
2008. dec. 11. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ha fekszívodó varrataid vannak, akkor ne aggódj! Ki fog esni, nekem is kb 2 hétig tartott, pedig előtte már azt hittem, hogy nincs, és mégis találtam még utána! Viszont , ha nem felszívodó, akkor szerintem kérdezz rá a dokinál!
2008. dec. 11. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:

A hüvelyedben a belső varratot ne piszkáld,szépen el fog tűnni.Nade ha látsz kintebb varratot,és nagyon idegesít,és nem tudsz várni a párodra akkor vedd ki magadnak.:)

Kistükör,körömvágóolló,szemöldökcsipesz kell hozzá.Megfogod a csipesszel a varrat egyik szárát,meghúzod,hogy kijöjjön addíg amíg látod a csomó alatti részt.Ez a szövetben van,itt elvágod az egyik szárát,és láss csodát ki tudod húzni.

Már tettél fel korábban is kérdést,de nem volt időm írni Neked.Én is így voltam,kívül belül vartak.Ahogy ment le a duzzanat akkor vettem észre,hogy 2 varrat bennmaradt.Borzasztóan idegesített,még az estét sem tudtam megvárni amíg a férjem hazajött.Láttam a hüvelyvarratokat is,de azok elrendeződtek maguktól,szépen behúzódtak a szövetbe,és gondolom felszívódtak már.Vizsont azt a két varratot kikínlódtam magamnak.Persze nekem szakmába vág,tudtam hogy kell,és hogy nem lesz semmi bajom ha magamnak veszem ki.Te is megtudod csinálni,csak kicsit kényelmetlen a testhelyzet.Sok sikert!:)))

2008. dec. 11. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! NEkem is kilógott egy csomó 2 héttel szülés után. Persze okosan ki akartam én is húzni, de nem ment, viszont fájt.... Rákövetkező nap viszont már nem volt ott, kiesett. A belső varratokat még érzem, pedig már 3,5 hete. Türelem.
2008. dec. 11. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem tegnap potyogtak ki a belső varrataim is. benyúltam a hüvelyembe, hogy érzek e még varratot és az ujjamon volt 4 varrat.
2008. dec. 11. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem felszívódó varraom volt, én is éreztem egy csomót, habár nem a cérna miatt. Olyan futcsán varrhatta ott össze. Már enyhült, de még nem az igazi.
2008. dec. 11. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 3 hete szültem de még nekem is megvannak a varrataim!Azt mondták hogy felszívódó varratok ugyhogy majd eltünnek!!Ha neked is ilyen van akkor türelem,majd eltünnek!
2008. dec. 12. 06:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5 hete szültem, és néhány napja potyogott ki mind a 7 belső varratom.

2008. dec. 12. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!