Más is volt már úgy, hogy szülés után még 2 héttel érezte a varratot? Annyit látok, h csomó van és van két vége, de nem tudtam kihúzni. Nem fáj, nem is gennyes. Kieshet igy? Nemlesz gond?
A hüvelyedben a belső varratot ne piszkáld,szépen el fog tűnni.Nade ha látsz kintebb varratot,és nagyon idegesít,és nem tudsz várni a párodra akkor vedd ki magadnak.:)
Kistükör,körömvágóolló,szemöldökcsipesz kell hozzá.Megfogod a csipesszel a varrat egyik szárát,meghúzod,hogy kijöjjön addíg amíg látod a csomó alatti részt.Ez a szövetben van,itt elvágod az egyik szárát,és láss csodát ki tudod húzni.
Már tettél fel korábban is kérdést,de nem volt időm írni Neked.Én is így voltam,kívül belül vartak.Ahogy ment le a duzzanat akkor vettem észre,hogy 2 varrat bennmaradt.Borzasztóan idegesített,még az estét sem tudtam megvárni amíg a férjem hazajött.Láttam a hüvelyvarratokat is,de azok elrendeződtek maguktól,szépen behúzódtak a szövetbe,és gondolom felszívódtak már.Vizsont azt a két varratot kikínlódtam magamnak.Persze nekem szakmába vág,tudtam hogy kell,és hogy nem lesz semmi bajom ha magamnak veszem ki.Te is megtudod csinálni,csak kicsit kényelmetlen a testhelyzet.Sok sikert!:)))
Szia!
Én 5 hete szültem, és néhány napja potyogott ki mind a 7 belső varratom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!